Ebből a nembulizom hozzáállásból hogyan lehet kimászni? (barátaim, családom mintha belénevelték volna)
barátaim közül nincs is olyan akivel elmennék, csak max osztálytársaim.
a szüleim meg nem mondják. de elképzelve a képet mikor látják h buliztam. hát olyan savanyúan nézne ki az a szitu. a tesóim szintén nem. szval mintha vonzzanám a nem bulizom emberek de már marhán utálom ezt
nem akarom ezt a nyarat ilyen semmittevéssel tölteni.17f
hmm. sajnos az a gond hogy egyrészt van benne ez a bulizni akarás .de a másik oldal meg azt mondja hogy "ne menj" mert te nem olyan vagy
te egy kicsit félreértettél
figyelj valamikor el kell kezdeni. ráírsz azokra az osztálytársaidra akik járnak bulizni, megkérdezed mi lesz a következő bulis program, és ha tetszik, hogy mehetnél-e velük. például: mennek valami dubstep buliba. kéred hogy mutasson egy számot, aztán mondod hogy húú ez nagyon bejön, tök szívesen elmennél csak nincs kivel. ha veszi a lapot rákérdez hogy mennél-e velük, ha nem, te lépsz :)
biztos meg fog lepődni, de csak pozitív irányban. aztán ha már ott vagy, legyél nagyoh nyitott, ne mondj nemet az alkoholra stb:) ja és lehet többször kell próbálkoznod hogy bekerülj egy bulis társaságba, de ne add fel!
remélem segített valamit a válaszom :)
(amúgy: egész általánosban semmit nem buliztam, aztán az első pár alkalommal nagyon kiütöttem magam, volt ott szobafogság meg minden, de mostmár egész könnyen elengednek a szüleim. majd a tieid is hozzászoknak. és nyugi, a családomból senki nem ilyen bulis, csak én kerültem ilyen társaságba.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!