Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Kétszínű vagyok, skizo, vagy...

Kétszínű vagyok, skizo, vagy ez normális?

Figyelt kérdés

Alapvetően nem az a visszíhúzódó, hanem az a "magányos farkas" típusú vagyok.

"...számára a szabadság, a függetlenség és önállóság megőrzése mindennél többet ér. Szívesen van egyedül és jár külön utakon. A tömeg, a társaság sokkal nyomasztóbb számára, mint a magány."

sokszor ha tömegben vagyok, inkább félrehúzódom, kirándulásokon hülyülés helyett félrehúzódok zenét hallgatni (ilyenkor metál, vagy hard rock stb.), ilyenek. sokszor mondják, hogy "nincsenek emberi kapcsolataim"...

másrészt, meg szeretem az r'n'b zenét, meg az ilyen picit "r*bancos" dolgokat (enm vagyok az, csak valahogy picit mégis annak érzem magam néha). tehát az sem áll messze tőlem, hogy elmenjek egy bárba táncosnak, ha épp az kéne, vagy hasonlók. és nagyon céltudatos vagyok, tehát ha elterveztem vakamit, akkor azt vagy megvalósítom, vagy megvalósítom. valamikor úgy érzem, hogy valaki mellet bármi áron kiállnék, de valamikor (akár ugyan azzal az embereel) azt, hogyha kéne simán kikezdenék a pasijával, és a célom érdekében nem állhatna az utamba.

akkor most melyik lennék az "igazi" én????

2011. jún. 24. 13:47
 1/1 anonim válasza:
Egyik sem vagy. Se kétszínű, se skizofrén, csak szimplán keresed még az igazi éned, ilyenkor általában elég sokminden érdekli az embert, ezért van, hogy szinte mindent kipróbálunk. Ne aggódj, ennek így kell lennie, előbb-utóbb meg fogod találni önmagadat. :)
2011. jún. 24. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!