Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nekem kéne változtatnom, vagy...

Nekem kéne változtatnom, vagy keressek másik barátot?

Figyelt kérdés
Van a legjobb barátnőm akivel nagyon imádjuk egymást, de mégis úgy érzem mintha néha szívesebben lenne másokkal. Igazából csak egy lánnyal. Aki nagyon szeretne az ő legjobb barátja lenni, csak az a gond, hogy ezt a lányt én is nagyon szeretem, és így nem akarok neki olyanokat mondani, hogy szálljon le róla meg hasonlók. Mit tegyek?
2011. jún. 21. 22:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Engedd,hagy abrátkozzon másokkal is:) Ha gondolod írj privit,én szívesen barétkozok veled:) és akkor neked is lesz + egy barátod:)
2011. jún. 21. 22:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell kisajátítanod egy embert magadnak.
2011. jún. 21. 22:46
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem sajátítom ki, de már lassan többet van vele meg többet beszél vele mint velem, pedig szerinte mi akkor bff-ek vagyunk.:S
2011. jún. 21. 22:51
 4/6 anonim ***** válasza:
48%
Remélem, még általánosba jársz, és kinövöd ezt a bff-et. Jó, hogy nem stopperrel méred, hogy ki kivel mennyit beszélget.
2011. jún. 21. 22:52
 5/6 anonim ***** válasza:
miaz h kinövöd? előző grat, gondolom neked egy haverod sincs, nemhogy legjobb barátod BFF-ed. Szerintem beszélj vele, hogy ez téged zavar, ha télleg ő a BFF-ed akkor többet lezs veled, de tényleg ne várd tőle, hogy csak veled legyen, keress te is másik barátokat.
2011. jún. 22. 11:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább keress egy pasit. Jót fog tenni.
2011. jún. 22. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!