Milyen munkát keressek majd? 16L
Figyelt kérdés
Semmi sem érdekel ezáltal szinte mindegy, hogy hol és mit fogok dolgozni, csak sajnos semmi ötletem.2010. nov. 7. 17:19
1/5 anonim válasza:
engem sem érdekel semmi, így én a pénz alapján rangsorolom, hogy ha már úgyis valami unalmas dologgal kell kínlódni, legalább fizessék meg.
egy pár éve így még az informatika működött, de sajnos mindenki így gondolta, és mostmár annyira egymás alá licitál a sok túljelentkező, hogy nem igazán van benne pénz.
2/5 anonim válasza:
Ma szerintem a jó, precíz, pontos szakmunkásból van kevés. Pl.: festő, villanyszerelő, ács, kőműves, burkoló, parkettás, gipszkartonos stb.
3/5 anonim válasza:
949! A kérdezőnk egy csaj!
Amúgy attól is függ, hogy mit tanulsz. Aztán nagyon függ attól, hogy jó dumád van-e, meggyőző, hiteles személy tudsz-e lenni? Ugyanis a pénzügyi közvetítés és az értékesítés területén hatalmasakat lehet keresni, ha valakinek ehhez megvan az adottsága.
4/5 anonim válasza:
Svajc oromlany.ennel jobbat nem tudok.
5/5 anonim válasza:
Gipszkartonos cégem van nő létemre -6 alkalmazottal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!