Változtatnom kéne? Többi le.
Figyelt kérdés
Középiskolás vagyok, és benne vagyok egy viszonylag jó társaságban.Már elég rég óta nem érzem jól magam benne, valahogy úgy érzem, mintha valami hiányozna...Néha elegem is van belőlük, talán mert sokkal értelmesebb vagyok náluk. Szóval most nem érzem jól magam köztük..
Változtatnom kéne?
2011. jan. 11. 17:05
1/4 anonim válasza:
"Viszonylag jó társaság" -> Maradj is benne! :)
De ha kifejted bővebben, hogy mi a baj velük, talán könnyebben segíthetnénk. :)
Üdv.
2/4 A kérdező kommentje:
Hát jó társaság, mert lehet velük poénkodni. De sajnos komolyabb dolgokat szinte nem is lehet velük megbeszélni, még olyan..13-évesek agyilag. 'Első út haza vezet a gép elé'
Ezekre nem vagyok kiváncsi. Nem érdekel milyen virtuális élménye volt, főleg , hogy nagyrészük már 16 felett van.
2011. jan. 11. 17:13
3/4 anonim válasza:
Ha nem érzed jól magad, mindegy mi a baj velük, keress olyanokat akikkel jó.
4/4 anonim válasza:
Szia! Velem is volt ám ilyen sajnos, az egy rossz időszak volt, legszívesebben otthagytam volna őket, de máig is örülök, hogy mégis benne maradtunk a Friends forever kategóriában :) Nem tudom mi lenne most velem nélkülük.A lényeg, hogy ne hagyd ott őket, mert megbánnád és hiányoznának is neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!