20 éves létemre semmi életcélom, csak vegetálok napról napra. Vannak még hozzám hasonlók?
jeeejzusom, dettó ugyanez van velem is, de szó szerint...nekem középiskola után kezdődött, először jártam egy felsőfokú szakképzésre , de arra is csak azért, hogy ne itthon üljek. Hát nem jött be. fél év után kiiratkoztam, január óra itthon ülök. Se munkám (ergo se pénzem), se barátok.Néha egész jól elvagyok így magamban , mert néha kifejezetten szeretek egyedül lenni, aztán elfog egy nagyon rossz érzés, hogy milyen rossz így egyedül, semmittenni, és teljesen kiborulok, alig tudom összekaparni magamat. Viszont pont ma határoztam el, hogy holnaptól nagyon erősen ráállok a változásra. Szeptembertől elvileg főiskola, remélem ettől majd javul a helyzet, lesz végre elfoglaltságom... Jó lenne már, ha nem a gépről és a tvről szólnának a napjaim..:S
20L
Ja, ma 21:45
Ugyanez, nekem is olyan álmaim vannak, amiért tuti mindenki kiröhögne, az esélyem, hogy sikerül megvalósítani a 0-val egyenlő:) előző voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!