Hogyan kezdjek el élni? Mert én úgy érzem, csak vegetálok.
nem akarsz elmenni pszichológushoz biztos ? nem hiszem hogy gyógyszerezne max egy enyhe nyugtatót de azt se ha nem kéred , csak azért mégis más ha itt adnak tanácsot , mint amikor egymás előtt ültök és neki mondod el a problémád
esetleg el tud küldeni csoportos terápiára ahol tudnál hasonló emberekkel beszélgetni
na de hogy valami hasznosat is mondjak az egy jó ötlet lenne , ha felírnál egy lapra pár (5-10) jó tulajdonságod , de tömör mondatokba a neveddel együtt pl "xy milyen szép blabla" (remélem érted a lényeget :P) és azt kitenni a faladra , úgy hogy mindig mikor felkelsz , vagy suliba mennél lásd
esetleg magaddal is vihetsz egyet és ha olyan helyzet van megnézed
Szia
Azt hiszem sok kérdésedre választ tudok adni, ha érdekel írj privát e-mailt, persze nem muszáj, rajtad áll.
Én is voltam hasonló cipőben, de azért nem ennyire.
Elmehetsz mondjuk egy önismereti csoportba, vagy hasonlóra. Pl. pszichodráma. Én voltam ilyenen.
Ez cseppet sem olyan, mintha terápiára járnál, mert ide egészséges emberek járnak, akik jobban meg szeretnék ismerni magukat. Segít a gátlások feloldásában, mert tudod, hogy ez egy olyan hely, ahol nem nevetnek ki.
Itt el mered mondani, azt is, amit máshol nem.
A tánc pl. nekem se ment soha, kivéve, ha körtáncokat táncoltunk csapatban, ami felszabadított.
Meg keress magadnak olyan társaságot, ahol jobban fel tudnál oldódni.
ne bulizás legyen, mert szerintem ott a magunkfajta embereknek nehéz, hanem olyan hely ahova nem menő emberek járnak.
Lehet ez a természet is, mert az is fel tudja szabadítani a gátlásokat. Pl. lovaglás, vagy állatmenhelyen való önkénteskedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!