Mit csináljak, hogy ne érdekeljen más emberek élete?
Szóval arról van szó, hogy látom facebookon a kiírásokat, hogy ki mit csinál, hova megy nyaralni és én meg tudom, hogy esélyem sincs, hogy én is ilyen dolgokat csináljak, és ilyenkor legszívesebben elsírnám magam. Annyira szeretnék én is külföldön nyaralni meg elmenni egy csomó helyre, de tudom, hogy ez lehetetlen, mivel se pénzem, se valaki akivel el tudnék menni...:(
Ráadásul most írta ki egyik ismerősöm fbra, hogy NY-ba megy, hát én komolyan mondom mikor megláttam, majdnem sírva fakadtam....és tudom, hogy ha hazajön akkor meg a képeit fogom nézegetni, mivel mazochista vagyok.
Jó lenne, ha valahogy saját magammal tudnék törődni, nem pedig mások képeit nézegetném meg velük foglalkoznék, hogy nekik milyen jó... Tudom, hogy hülyeség de ez van, ezt érzem.
Vélemények?
Hány éves vagy? Dolgozz azon,hogy te is el tudj utazni,persze tudom mondani könnyű.
A pózoló faxkalapokkal(tisztelet a kivételnek),ne foglalkozz! A saját céljaidra koncentrálj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!