Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért vagyok ekkora lúzer?

Miért vagyok ekkora lúzer?

Figyelt kérdés

A problémám egyszerű: borzasztó féltékeny vagyok. Egyszerűen azért, mert csúnya vagyok. Ha csak a közelünkben van egy lány, már egy nullának érzem magam.

Sokat olvastam arról, hogy ez önértékelési hibából fakad, de... szerintem az nem "hiba", ha egy csúnya lány objektíven látja magát, és megállapítja, hogy csúnya.

Olvastam olyan tanácsot is, hogy keressem meg azt a tulajdonságomat, ami miatt a párom szeret engem, és azt domborítsam ki. Ez talán a kedvességem. De annyira kiborít a visszafojtott féltékenység, hogy sokszor bevágom a durcit, és undok, vagy feltűnően közömbös vagyok a velünk lévő lánnyal. Nesze neked kedvesség.

A párommal nagyon vallásosak vagyunk, így a megcsalástól nem kell tartanom. De valószínűleg ha ezt Isten nem büntetné, akkor már keresett volna mást egy kis entyem-pentyemre.

Szerintetek van erre valami hatásos gyógymód? Kivéve a mesterséges kómát... :) Bár szerintem a magamfajtát hibernálni kellene, amíg ki nem hal az emberiség.

31N

2011. jún. 11. 17:22
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Kedves Megintgyilkoltak!

Hát érdekes kérdés... Szerintem sem vall józan észre, hogy engem választott. Talán mazochista.

Tényleg nem tudok másra gondolni...

2011. jún. 11. 17:39
 12/16 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező !

Viszont humoros vagy!!:) de tényleg. Lehet ezért (is) szeretett beléd a párod!

A csunyaság relatív dolog.Lehet Te sem vagy az, csak annak érzed magad? És hidd el, a szépség mulandó...de nagyon is ám!

A lélek szésége, az egyén viszont nem múlik el soha,az egyéniséged, a jó tulajdonságaid megmaradnak.

A párod nem véletlenül választott téged, ezt ne felejtsd el.számára te gyönyörű vagy!És most ne mosolyogj ezen, mert igy van. Higgyél magadban,hidd el,sok üresfejű műbarbi cserélne veled.Szerintem Te egy klassz jófej csajszi vagy!:)

2011. jún. 11. 17:49
 13/16 A kérdező kommentje:

17:49, te drága! Eszem a zúzádat.

Van abban valami, amit mondasz.

Az egész világ hasra van esve a Mona Lisá-tól, pedig szerintem annyira rusnya az a szerencsétlen.

Ha tovább viszem ezt a logikát, akkor lehet, hogy elég csúnya vagyok ahhoz, hogy az egész világ szépnek lásson.

:)

2011. jún. 11. 18:41
 14/16 anonim ***** válasza:
kéééééépet vagy megfenyítelek !!!!! :D
2011. júl. 26. 23:22
 15/16 A kérdező kommentje:

Kedves 23:13, őszintén kíváncsi vagyok a gondolataidra, de sajnos így elsőre nem értettem. Megfogalmaznád máshogy?

Drága 23:22, ha megnyitnál egy képet rólam, hát lefagyna a géped, összeomlana a tűzfalad... Nem tudod mit kérsz!

2011. júl. 27. 06:55
 16/16 anonim válasza:
ostoba modoros idegesítő ronda pic$a.
2013. márc. 17. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!