Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nagyon durva vagyok ha minden...

Nagyon durva vagyok ha minden nézeteltérést fizikailag akarok megoldani?

Figyelt kérdés
2011. jún. 9. 16:59
 61/102 A kérdező kommentje:
Istenem, -.- lemaradt a ma 00:30
2011. jún. 29. 01:36
 62/102 anonim ***** válasza:
91%
Eleve felesleges volt feltenni a kérdésedet. Mindenképp magadat járatod le, de csapassad bátran.
2011. jún. 29. 01:41
 63/102 anonim ***** válasza:
100%
De azt mondd meg nekem légy szíves, hogy miért kell a normális válaszolókat is támadnod? 01:26 értelmes dolgokat ír. Inkább azt mondd meg nekem, hogy látod az életed 5-10 év múlva, amikor már nem fogsz tudni mindent bunyóval megoldani. Vagy így akarod folytatni?
2011. jún. 29. 01:53
 64/102 anonim ***** válasza:
100%
1:26-os vagyok ebben az esetben, ha roszkor kerülsz a szemem elé Félholtra verlek és kurwára komolyan mondom büdös kis patkány
2011. jún. 29. 01:58
 65/102 anonim ***** válasza:
56%
Már halott vagy csak még nem tudsz róla.
2011. jún. 29. 02:03
 66/102 anonim ***** válasza:
90%

Nekem nem probléma ha mindent agresszióval oldasz meg.

Azt gondolom,ha nem változtatsz,felnőtt korodra nem sokat fogod látni a napot!Egyszer majd véglegesen kettétörik az életed a hozzá nem állásod miatt.

Én azon drukkolok,hogy önellátó börtönbe kerülj,és azon,hogy az egyszer majd jól kiérdemelt tényleges

életfogytiglant a Csillagban élvezd jó sokáig.

Mert a te fajtád arra ítéltetett!Üdv:egy törvénytisztelő

2011. jún. 29. 09:29
 67/102 anonim ***** válasza:
100%

17:22

Kérdező!

Minden embernek "ott sétál az utcán a párja"!

Előbb-utóbb, Te is emberedre találsz.

A dolgok jelenlegi állása szerint ezt a pillanatot kell kivárni - az esetedben, - mert Te csak az erőszak nyelvén értesz.

Az első állkapocs-, bordatörés majd rásegít arra, hogy felismerd a helyedet a Világban.

Az emberi méltóság ott kezdődik, hogy az ember vele egyenrangú ellenfelekkel száll harcba, - és ott folytatódik, hogy az esendőt nem bántja úri szeszélyből.

Neked még idő kell - és egy nyolc napon túl gyógyuló sérülés, - hogy megértsd a kérdésedre a választ.

2011. jún. 29. 18:35
 68/102 anonim ***** válasza:
aki azt a hoszú regényt írta, annak volt igaza. Hiába keménykedsz te sz@rgec.i, hiába..egy elvakult tuskó akarsz lenni, akit m3egbsz az élet? Mert ha igen, akkor csak fojtasd ezt nyugodtan, szólj be nekem, meg a többieknek más oldalról kimásolt szövegeiddel, de ha felébredsz, és meglátod az igazunkat, akkor még lehetsz valaki..üdv.
2011. jún. 29. 18:50
 69/102 anonim ***** válasza:
16%

1:26 te látom vágod a témát velem is ez van csak nem karatézok.

18:36 mára már szinte mindenki elfelejtette ezeket a dolgokat.

A harcost nem a puszta erőszak szagárol ismerni meg.

2011. jún. 29. 19:57
 70/102 anonim ***** válasza:
70%
Hanem arról, hogy egy 15 éves, agresszív szardarab?
2011. jún. 29. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!