Nagyon durva vagyok ha minden nézeteltérést fizikailag akarok megoldani?
Figyelt kérdés
2011. jún. 9. 16:59
51/102 anonim válasza:
Véleményem szerint azt hiszed magadról, hogy te vagy a kerületi b_szdszájba.
Adom az egyik hozzászóló válaszának egy részét. Szívesen szemtanúja lennék, amikor betalál egy MMA vagy ketrecharcos és elkeni a szádat.
Csak egy kérdés...Akkor is ekkora lenne az arcod, ha frankó roma arcok beléd állítanák a hirtelen ott termett bicskát? (lásd: Marian Cozma)
52/102 A kérdező kommentje:
Nagyon kemény gyerekek vagytok kis 10 éves 98 kilósok,azért a valóságban is találkoznék veletek hogy késsel örök mosolyt varázsoljak a pofátokra -.-
2011. jún. 29. 00:15
53/102 A kérdező kommentje:
Nem ijednék meg,10esével aprítom a cigányokat ti hülye parasztok
2011. jún. 29. 00:16
54/102 anonim válasza:
Szerintem ezt a "kérdést" már törölni kéne.
55/102 A kérdező kommentje:
Meg titeket bannolni hogy mindent kiprovokáltok aztán kérdezgetitek magatoktól hogy vajon mért káromkodik a kírdező -.-
2011. jún. 29. 00:22
56/102 anonim válasza:
Mert az apukája análisan zaklatja, és mert idegbeteg, mivel kint alszik a disznók mellett. Nem haragszom, neked szarabb, biztos vagyok benne.
57/102 anonim válasza:
És csak késsel vagy kemény? Ejj, bár parasztfalván az a bevált módszer, ha már a felsőtested gyenge.
58/102 anonim válasza:
Ejj gyerekek, igazán nem itt kéne fajtolni. Kérdező te válaszolhatnál egy kicsit értelmesebben is, és legalább tettesd, hogy egy kicsit tiszteled a többi embert. A sok válaszoló meg ne provokálja, inkább hagyjátok békén.
59/102 anonim válasza:
(olvasd végig, mert nem beszólás)3 hozzád hasonló természetellenes csótányt vertem s$zarrá eddig, és még csak el sem fáradtam, az egyik másfél éven át bas$zogatott és én fo$stam tőle, míg végül fogadtak, h melyikünk nyerne, és megkérdeztek minket, kimentünk, mire Egyszer sem tudott megütni, a vége az lett, hogy szédülve támolygott és fogta a fejét, azt csináltam volna vele amit akarok. A következőt egyszerűen torkon vágtam, tudatosan, erre azt mondták csalok...Ennek az az oka, hogy 6 évet karatéztam, és tudtam, hogy hogyan is kell eltalálni valakit és amíg a férGgek egymásnak szólogattak-be, hogy így szétverlek úgy szétverlek, addig én edzettem, nemegyszer összeesésig, és az utolsó mondat nem vicc. A lényege az, hogy amíg nem eddzel napi több órát, addig röhögve le fog alázni a kis ges$zi akit naponta bas$ztatsz a retard'áld "haverjaiddal" és csak azért, mert amikor ő üt, abban az ütésben Lángolni fog a bosszú és az eddzéssel töltött idő, amit te fűűvel töltesz. Készülj fel rá, hogy ha ezen az úton jársz, akkor maximum 8 éven belül her0inista leszel. A válaszadóktól kérdezem, ha ti születtetek volna, arra a helyre, ahová a kérdező született, majd leéltétek volna ugyanazt az életet, ti másképp élnétek-e? Mert ennyi az egész. És ez pedig azt bizonyítja, hogy egy ugyanolyan s$zarhalom vagyunk, mint a gyerek. Nem magunktól leszünk ilyenek, hanem az életünktől, amibe nincsen beleszólásunk. Kérdező, a te problémád, hogy halvány lila gőzöd sincs a számodra értelmes, vagy helyes létről. Ha nem találod meg, Legalább a számodra "jó" fogalom jelentését, el fogsz veszni, és jelentéktelen utcagyerek maradsz, ami Nem jó ;( . Olvasd vissza, miket is írtál a kötekedőknek és kérdezd meg magad, hogy mégis MINEK? Ha 12éves szerencsétlen pattanásos .... kis dögök akkor a te Szent Feljebb valóságod miért pazarolja az idejét rájuk? Amíg bárkinél is feljebbvalónak hiszed magad, addig sosem leszel bárkinél is feljebbvaló. Amikor beszólogatsz, csak magadból csinálsz hülyét. Írd meg, ha hülye$séget írtam, de szerintem nem, és csak segíteni próbáltam, a válaszadókra, meg ne figyelj, mert nem adtak választ, tegyél magadnak és a világnak, egy szívességet és ne szóljál be ezekhez hasonló baromságokat. Könyvet is írhatnék azokról a Tapasztalatokról, amiket én éltem át, hátha megérthetnéd az én, majd mások nézőpontjait is, de ha ez sem fog menni, akkor egy balfa$sz maradsz, mint a legtöbben.......És ezzel nem támadni akarok, remélem legalább ezt megérted. Sok sikert az életedhez. 16/f
60/102 A kérdező kommentje:
Nem olvastam el,de jó nagy kamukat írtál össze te balfäsz,gondolom úgy beszéled a hazugságaidat ahogy más beszél magyarul,sajnállak kis vesztes
2011. jún. 29. 01:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!