Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nagyon durva vagyok ha minden...

Nagyon durva vagyok ha minden nézeteltérést fizikailag akarok megoldani?

Figyelt kérdés
2011. jún. 9. 16:59
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/102 anonim ***** válasza:
És most, hogy legyen okod kioktatni, 16 esztendős vagyok, és itt tartok.
2011. júl. 1. 15:42
 92/102 anonim válasza:
Nem tudom, ki ki a tököm, de a 42 éves csókának üzenném 18 éves pofával, hogy egy beteg, szűk látáskörű, szerencsétlen, boldogtalan vesztes; vesztes az életre. Nagyon gyorsan környezetváltozásra van szüksége... nehogy már azt hidd, hogy a te kis környezeted (max. pár ezer ember, de az kizárt, hogy ennyit személyesen is ismernél) 1:1-hez egál a világhoz viszonyítva. A Föld más tájain rengeteg boldog ember van, akik mindenféle probémától mentesen vígan élik az életüket. Rosszul látod a dolgokat; nem egy atomháború kéne, hogy az emberek 99%-ának "jobb" legyen, hanem NEKED egy gázkamra.
2011. júl. 1. 23:23
 93/102 anonim válasza:

A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:42

Jaaa, hogy TE vagy az az állítólagos 42 éves egyén. Akkor így már minden világos, ilyen tapasztalatlan, 16 éves fejjel kb. én is hasonlóan vélekedtem a világ dolgairól. Szerintem emberek közé kéne járnod, és barátokra, vagy olyan ismerősökre találnod, akikkel ki tudsz mozdulni és jól érzed magad köztük.

2011. júl. 1. 23:27
 94/102 anonim ***** válasza:

Akkor én is elmondom a véleményem: Az emberek legkisebb részére sem lenne jó hatással egy atomháború.Ahogy mondtad, gondolkodjunk el rajta. Egy bármilyen háború hatása csak nyomor, szenvedés, rengeteg ember halála. Ha még atomháború is, a túlélők elhagyhatják az otthonukat, mindenüket, és a régi életüket is a sugárzás miatt. Nem hiszem, hogy ez bárkinek jót tenne. Az emberek most szenvednek? Egy atomháború után csak rosszabb lesz. Mindenkinek. És igen, én féltem a saját életem. És legkevésbé sem érdekel, hogy 42, vagy 16, amit mondtál akkor is baromság. SZERINTEM.

Mondom ezt úgy, hogy én is 16 éves vagyok.

Tessék, vitát nyitottam.

2011. júl. 1. 23:57
 95/102 anonim ***** válasza:

Büdös mocskos önző paraszt vagyok, gondolom ezt a részt kihagytad, mert nem kell megmagyaráznod, mellesleg egyetértek veled, és rettentően naiv vagy, ha azt gondolod, hogy ezzel egyedül vagyok, vagy legalábbis nincsenek ilyenek sokan. Különben ez egy felismerés, vagy még inkább beismerés. Szűklátókörűnek butaság nevezni, bárkit akit nem ismersz. Ha egy ezredmásodperc alatt elégsz, akkor azt biztosan nem fogod érezni,az egyedüli aki megszenved ezért, az a bombázó. Ha belegondolok, akkor részben egyetértek a szűklátókörűséggel, mert nagyon ritkán vélek "jót" felfedezni a környezetemben. Ez egy átok amit hagytam magamra erőltetni. Nem az atomháborúról akartam vitázni, hanem az emberekről. Nem én vagyok, a 42 éves, csak próbálom az ő szemével nézni a világot, amire az az okom, hogy "korán" eljussak egy érettségi szintre, ahol ő is van, majd folytassam ott ahol ő abbahagyta. Én nem hoznék ilyen ítéletet, és azt sem mondom, hogy a 99% és az 1%-okba tartozó egyének ugyanolyanok. Ha eddig elolvastad, és nem írtad rá automatikusan, hogy kabbe te paraszt, akkor felhoznék egy példát, a szeretetet. Ha szeretsz valakit, akkor mindent megteszel érte, és még Véletlenül sem okozol neki bármiféle rosszat. A 16 éves olvasótól megkérdezném, hogy szereti-e ő az anyját, illetve, azt is hogy az anyja szereti-e őt? Természetesen, valamennyire szerethetsz valakit, de ha a 99% ebből a nézőpontból Totális marhaság, akkor miért van az, hogy létezik olyan ember, aki nem szeret, és akár nem is gyűlöl?

"Örülj bátran minden pillanatnak, amellyel a sors megajándékozott! Aggódó menekülésed a jelen tiszta örömétől bűntudatból fakad: Azt hiszed: az öröm bűn, amelyért büntetés jár. Pedig e bűntudat éppen a pillanat kreatív örömének elmulasztásából születik."

Szepes Mária

Félreérthetően írtam és írok, de nem az a célom, hogy bárkit is feldühítsek, hanem hogy tanítsanak... és ezt mindenkire értettem. Az idézet ami az én gondom, talán így már kicsit jobban megértetek, és egyáltalán elgondolkodtok, mint ahogy én is tettem.

ui.: Szép, hogy nem vesztettétek el a reményt, ha van és tudjátok, akkor mutassátok meg nekem is.16/f

2011. júl. 2. 10:24
 96/102 anonim válasza:

Mondtuk már, menj emberek közé, változtass a környezeteden, ez segíthet egyedül. Járj olyan emberek közé, akik pozitív szemmel tekintenek a világra, barátságosak és megbízhatóak. Pár év - vagy akár hónap - után garantáltan meg fog változni a hozzáállásod a dolgokhoz. Ja, és akitől az anyjával kapcsolatban kérdeztél valamit, arra nem gondoltál, hogy már elhunyt? És miért pont az anyjával kapcsolatban kéne kérdezni bármit is? lol.

Mindegy, a lényeg, annyit tanácsolok, menj olyan emberek közé akik között jól érzed magad és ez fordítva is legyen igaz - ők is érezzék magukat jól körülötted.

2011. júl. 3. 02:14
 97/102 anonim válasza:
Ja, és ajánlom ezt a számot :) http://www.youtube.com/watch?v=I_W_Xgt7QDw
2011. júl. 3. 02:29
 98/102 anonim ***** válasza:
Olyan dologról akartam írni, aminek megértéséhez túl fiatal vagyok, ennek az lett a következménye, hogy zavarodott félmondatokat írtam, így hát teljesen jogos, a felháborodás. Nem te vagy az első aki ezt tanácsolja, és én is így gondolom... csak kicsit bonyolultabb. Két fajta csoport van a közelemben, az egyik az a kérdező szerű emberek(vagy ők azok, vagy én vagyok, de mindegy) a másik pedig a otthon süppedős wow-ozós, akár fizetős wow-ozós is(mindkét csoporttal kerültem már kapcsolatba). Én pedig a kettő csoport között vagyok, mint a 10-20 évvel ezelőtt élő átlag gyerekek, azzal a különbséggel, hogy társaság helyett / híján inkább olvasgatok, iskolaidőben tanulok, és eddzegetek (karate, egy ideje pénzügyi okok miatt egyedül) Voltam már emberek közt, fiatalok, felnőttek közt is, akkor én is és mások is jól érezték magukat, de valahogy mindig volt egy hiányérzetem... nem éreztem magam a helyemen, néhány alkalomtól eltekintve. Gondolom, remélem, hogy idővel képes leszek rajta változtatni, de jelenleg nem megy. Kevésbé vagyok lusta, és reményvesztett, érdektelen, a világ körülettem kezd alakot ölteni, és néha értelmét látom az életemnek. De aztán újra és újra visszaesek, majd persze megint jobb lesz, egy kicsivel maradandóan is. Ennek egyetlen egyszerű oka az életkor, legalábbis remélem, hogy vége lesz, amit majd egy még nehezebb rész követ majd. Amit most tehetek, hogy felkészülök rá, ami gyerekként, talán emlékszel és veled is így volt, Nehéz, vagy azért mert haverkodsz és velük töltöd minden időt, vagy azért mert nem, és ezért magányos maradsz, és nem fogod tudni élvezni a munkád gyümölcsét. Két helyes út van, az egyik a barátságé, szereteté, empátiáé, a másik a felkészülésé, edzésé, művelődésé. Mindkettőn egyszerre csak úgy járhatsz, ha életed minden másodpercét kihasználod. Tarts össze azokkal, akikben van lehetőség, hogy együtt "jó" életet élhessetek. Egyensúly. Rosszul gondolom/tudom? Ha igen, akkor mit? Ha csak hiányos, akkor mit nem veszek észre? Köszönöm a jóindulatot, sajnálom, ha ok nélkül feldühítettem valakit, a hullám völgyében voltam.
2011. júl. 3. 03:18
 99/102 anonim ***** válasza:
Ismerem a számot, azért köszi!
2011. júl. 3. 03:19
 100/102 anonim ***** válasza:

Az anyás példát azért hoztam fel, mert rám igaz volt. Nagyon jó kapcsolatunk volt egymással, De tényleg, átgondolva is átlagnál jobb, őszintébb kapcsolatunk volt, majd (hangsúlyozom) közösen tönkretettük, amit mindketten bánunk. Szeretet akartunk egymástól, de egyikünk sem adott, igazán őszinte szeretetet, egyikünk sem...Ezért is állítottam, hogy ez már nem igazi szeretet, legalább is tőlem, de nem is éreztem, akármennyire is próbáltam észrevenni. Bennem akkor halványult el, amikor szükségem volt rá, de gondjai miatt nagyon ritkán fordított rám időt, aminek a néhány hsz-el ezelőtti marhaságok az eredménye. Az ő részéről már csak aggódást érzek, és nem tudom megnyugtatni, ezért magamat sem, ez nem az én legeslegfőbb problémám, neki viszont az. A szeretet nem lehet erőltetni, semmit sem lehet, tanácsos erőltetni, ha csak nem a lustaságod akadályoz az adott dologban. Megtudom érteni(szerintem, nagyon is jól). Az egyetlen dolog amit igazán szeretne, az a nyugalmas és a boldog család, ami nem működik, úgy ahogy azt szeretné. Amint már említettem, nekem nem ez a legfontosabb érdekem, de nem is érzem képesnek magam, arra, hogy legalább részemről biztosítsam neki ezt, ezt pedig Sajnálom.

A példa, a gondolatmenet továbbfűzésére szolgált. Természetesen eszembe jutott, hogy már elhunyt. Ezek után, talán már kicsit jobban érthető, hogy miért nem vagyok túl emberbaráti, lennék, de túl sokat manipuláltak az események. A saját döntésem, de nem vagyok és bánom...

[Egy pszichológusnál sem lehet megnyílni, egyik percről a másikra.]

A két útra visszatérve, ismerek egyetlen egy embert kb.100-ból(akiket viszonylag jobban ismerek) aki legalább az egyik utat követi, még ha közel sem "!Tökéletes!" , de ő már tesz és tett és tenni is fog valamit! Ha utolsó is lesz a futóversenyen, akkor is elindult, és futott! Még egyszer utoljára, sajnálom a marhaságokat, mert azok! Remélem, ez már nem volt az. Ha lehet kommentelni, akkor tegye meg bárki, aki hasznosat is tud!

Köszönöm, ha elolvastad.

2011. júl. 3. 03:53
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!