Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez valami betegség vagy más...

Ez valami betegség vagy más is ilyen rajtam kívül?

Figyelt kérdés
Szeretem a vért meg az erőszakot imádom a háborút meg az ilyeneket
2011. jún. 8. 22:42
 1/10 anonim ***** válasza:
49%
Mindenki aki levezényelt háborúkat és parancsokat adott vérontásra olyan mint Te... Betegség? Lehet. De akkor a homoszexualitás is betegség lenne, mert ők is csak mást szeretnek...
2011. jún. 8. 22:59
 2/10 A kérdező kommentje:
Akk nincs semmi gond
2011. jún. 9. 07:45
 3/10 anonim ***** válasza:
akkor gondolom horrorokon élsz.. nincs ezzel semmi baj, amíg te nem zaklatsz másokat akár testi, akár lelki erőszakkal. én is szeretem a horrorokat, a vért az erőszakot, de ez nincs kihatással rám.. a háborúkat már nem mert az megtörtént dolog és az életben nem vagyok híve a gyilkolásnak de filmeken jó nézni..:D
2011. jún. 9. 17:24
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem nézem túl sok horrort csak szeretem a gyilkolást de sztem az elesett katonáknál nincs szomorúbb őket sajnálom egyedül imádom a fegyvereket és bármit amivel ölni lehet
2011. jún. 9. 20:40
 5/10 anonim ***** válasza:
attól függ, hogy élőben szereted-e látni, esetleg okozni, vagy csak mondjuk filmeken/képeken nézni :)
2011. jún. 12. 14:44
 6/10 A kérdező kommentje:
ÉN majd ha végleg bekattanok akk megyek az utcára azt had hulljon a férgese
2011. jún. 12. 14:54
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha okozni szereted, akkor szadista, ha elszenvedni, akkor mazochista, ha mindkettőt, akkor switch vagy. Ha ezek közül bármelyik vagy, akkor ezt fétisnek hívják, már amennyiben szexuális izgalmat vált ki mindez belőled.

Amennyiben te okozod, és mindezt a hatalom kedvéért úgy, hogy semmilyen részvét és megbánás nincs benned, akkor pszichopata lehetsz.

Esetleg öltél már meg, vagy kínoztál állatot?

2011. jún. 12. 18:15
 8/10 A kérdező kommentje:
ÖLtem már állatot de azt levágtuk annyira beteg nem vagyok hogy felizgatna ez lehet azért van mert már nemegyszer tapasztaltam hogy milyenek az emberek sztem nem érdemlik meg az életet persze vannak páran de az elfogatható veszteség
2011. jún. 12. 22:31
 9/10 anonim válasza:
beteg állat:Dagybajnagybaj:///:)))
2011. júl. 10. 00:42
 10/10 A kérdező kommentje:
Lehet hogy beteg vagyok de nem zavar sőt szeretem is
2011. júl. 10. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!