Ideg betegség kézben tartása?
Az utóbbi egy évben megváltoztam. Mondhatni ideg beteg lettem, de ez nem ilyen gyerekes dolog. Ha elborul az agyam akkor török-zúzok a környezetemben mindent, meg magam is. Ágydeszkáim már mind kicseréltem, ajtót bevertem, hűtő oldalán ott az öklöm nyoma (nem javítható), hosszú lenne a lista, de rájöttem, ha a falat ütöm, azt csak ki kell glettelnem, meg lefestenem, a szilánkos bütyköm meg begyógyul.
Midnen apróságon képes elborulni az agyam, egy éles hang, vagy nem tetsző zene ezt váltja ki. Vagy ha valaki értetlenkedik, nem sikerül valami stb. Az embereket nem akarom bántani, ezért megpróbálom így levezetni a dühöm.
Sokszor lüktet a fejem, de úgy, hogy utána látom tükörben, hogy megpattant egy ér a szememben.
Ez valószínűleg az egészségemre nézve nem túl előnyös, úgyhogy kíváncsi lennék, hogy valaki hasonló helyzetben mit tesz, vagy valami jó tanácsot szívesen vennék.
Alapjába véve normális vagyok, nem mondod meg rólam, míg nem látsz ilyennek, csak annyit veszel észre, hogy nem vagyok túl beszédes, meg mogorvának mondanak.
Pszichodokit ne is mondd, az ő érdekében jobb, ha nem megyek hozzá, félek, hogy nekiesnék, vagy a berendezései bánnák a dolgot. Vagy én kapnék agyvérzést.
Kösz, hogy elolvastad és esetleg megosztod a gondolataid, még ha negatív hangvételű is.
(♂ - 20)
Meditacio: lefekszel naponta egy fel orara es szep helyeken jar az eszed.
Ha hirtelen felduhitenek: 10-1-ig szamolsz es kozben minden egyes szamnal egy kellemes elmeny kepet jelenited meg ezt 2x is megcsinalhatod h nagyon felbsszak az agyad
Neten keresztul pszichodoki, ott nem banthatod
Magne B6 idegrendszer rendes mukodeset segiti elo
Nyugtato herbateak
Levendulaolaj kadba, alvasnal valamire racsepegteted, vagy parologtato
Kuzdosportok
Am meg neked kell akarni h kordaban tattsd az egeszet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!