Azért mert ő meglopott, lehetek vele egyszer az életben
szemét?
Figyelt kérdés
Volt párom meglopott minket (2 pénztárcát lopott el + a polcomról pénzt, ez összesen kb. 100 E ft), sajnos későn derült ki (mikor kiderült, azonnal szakítottunk,de rendőrségi feljelentést nem tettünk). Anyámtól is kölcsönkért 5000 ft-ot, de nem adta meg. Elhívtam színházba, kifizettettem vele a színházjegy árát (1200 ft), de nem ő fog eljönni velem, és a pénzt nem adom neki vissza. Tudom, hogy ettől én semmivel nem leszek jobb, mint ő, de úgy érzem, szükségem volt erre, hogy így átverjem. Mit gondoltok, jogosan rövidítettem meg 1200 ft-tal?
2009. márc. 16. 17:41
1/8 anonim válasza:
Teljesen jogos volt, és én a helyedben követelném rajta az egész 100E forintot!
2009. márc. 16. 17:50
2/8 A kérdező kommentje:
Jelenleg nincs állása, a szüleivel él, apja beteg anyja nem dolgozik, így lehetősége sem lenne visszaadni a pénzt.
Egyszer beismertem hogy ő volt, de megbánta, szeretne mindent jóvátenni (sajnos ekkor nem rögzítettük ezt a beszélgetést), azóta viszont letagadja.
1 hete itt volt, megfenyegetett, hogy eltöreti az új párom minden csontját (nem járok senkivel), ha nem adom vissza neki a pénzt, vagy nem jöhet el színházba. Féltem tőle (van egy srác, akivel randizgatunk...félek, hogy őt bántja) de mikor felemlegettem neki az 5000 ft-ot, amit kölcsönkért OKTÓBER ELEJÉN, elrohant. Azóta sms-ben zaklat a jegy vagy a pénz miatt.
2009. márc. 16. 18:00
3/8 anonim válasza:
Nem csak hogy jogos volt, de még kevés is!
És szerintem ezért simán feljelentheted! Én legalábbis biztosan nem hagynám annyiban!
2009. márc. 16. 18:14
4/8 anonim válasza:
Jogosan!Sot ez nem is eleg egy ilyen idiota baromnak.Ne hagyd annyiba,mert ha hagyod magad meg megcsinalja,menj es jelentsd fel azt az idiota alakot!
2009. márc. 16. 18:37
5/8 anonim válasza:
szerintem is kevés volt! most aztán vigyázz hatsz vele mert aki egyszer megteszi az megteszi többször is!
2009. márc. 16. 20:16
6/8 A kérdező kommentje:
Se a lépcsőházba, se a lakásunkba nem teheti be a lábát, iwiwről letöröltem, msn-ről letiltottam, hogy ne zaklasson, hamarosan a számomat is lecserélem.
Sajnos egyik ismerősöm elkotyogta, hogy exem mindenre képes, hogy visszaszerezzen (mintha egy tárgy lennék!).
2009. márc. 16. 21:27
7/8 anonim válasza:
Nem igazán értem, ha ő több mint 100 ezerrel rövidített meg, akkor az 1200 forint ugyan mennyiben lenne büntetés neki?? Ez csak csepp az óceánban. Egyébként velem is történt ilyen, szakítottam vele, ennyi. Kicsinyes bosszúnak nem sok értelme van.
2009. márc. 16. 21:50
8/8 A kérdező kommentje:
Nem az érteke a lényeg, hanem az ami mögötte van. Tehát, hogy ő beleélte magát, hogy jön színházba velem, aztán szakítottunk, és mást viszek el azzal a jeggyel amit ő fizetett ki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!