Mitől hívnak, tartanak különcnek valakit?
A különcokkel bensőségesebb kapcsolatot lehet kialakítani?
Szerintem nem feltétlenül. Persze van akivel igen. Bár engem igencsak különcnek tartanak. Nem a divat szerint öltözök, egészen egyedi hobbijaim vannak, és nem is annyira keresem az emberek társaságát. A velemkorúakkal nem is igazán tudom meg találni a hangot, inkább a tőlem idősebbekkel. Egy két haverom van csak, de velük több éves és nem érdekből. Amúgy meg elég magamnak valónak tartanak, és mogorvának, mivel nem tartom be ezeket a fárasztó formaságokat. Emiatt nem is nagyon szólnak hozzám inkább az emberek, nem mintha érdekelne, vagy bánnám, sőt.
Szóval különcség szerintem nem abban nyílvánul meg, hogy van egyéniséged, az sok mindenkinek van. Inkább az aki úgymond "kilóg a sorból", akit valamilyen szinten kicsit kinéznek. Ennek van rengeteg előnye, és annál is több hátránya. Ez egy életforma, ha nem magától jön, és nem vagy képes kezelni, akkor belezakkansz.
Nem sok különc ember van különben. Sokan csak azok szeretnének lenni, mert úgy gondolják, hogy az jó, csak különcnek nem akarni kell lenni. Az vagy természeted, vagy nem.
mert valamiben más
attól függ miért mondjuk rá. vagy megsérteni akarjuk, vagy bolondosnak tartjuk, vagy dicsérgetni akarjuk.
vannak akik kifejezetten élvezik a különcséget. ezek az emberek sokszor csak személyiségzavarukban "bármi mást csak ne legyek tucat" viselkedésbe fordulnak. az ilyet lehet úgy is mondani, fake.
21:22
egyetértek, hasonlóan látom, magam is hasonló vagyok
szimpatikus
szívesen beszélnék veled.
22:10
a különcség nem feltétlenül választott út. és hidd el, ha valaki egyszer oda jut, beilleszkedni sem nagyon akar. a különcöknek sokszor van valamijük, ami az átlagnak nincs: önbizalom
09:44
már az is különcség, ha egyáltalán van.
nem, a tvzés meg a csetelés nem hobbi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!