Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mitől hívnak, tartanak különcn...

Mitől hívnak, tartanak különcnek valakit?

Figyelt kérdés
Szerintetek milyenek a különc emberek?
2011. máj. 27. 19:58
 1/7 anonim ***** válasza:
aki más, mint a többi... ezerféle dolog lehet, amiben más: öltözködés, viselkedés, milyen zenét hallgat, mi a hobbija, stb. Én is különc vagyok valamennyire, de én őszintén szólva élvezem, hogy nem vagyok tucatember. Sokszorr arra mondják, hogy különc, akinek van saját egyénisége... A barátaim is kicsit "különcek", másképp, mint én, de nagyon jó elük lenni. A különcökkel sokkal bensőségesebb kapcsolatot lehet kialakítani, ez az én tapasztalatom...
2011. máj. 27. 20:06
 2/7 anonim ***** válasza:
ha fogja es teknoshaton lovagol vagy tehentogybol issza egyenesen a tejcit
2011. máj. 27. 20:07
 3/7 anonim ***** válasza:

A különcokkel bensőségesebb kapcsolatot lehet kialakítani?

Szerintem nem feltétlenül. Persze van akivel igen. Bár engem igencsak különcnek tartanak. Nem a divat szerint öltözök, egészen egyedi hobbijaim vannak, és nem is annyira keresem az emberek társaságát. A velemkorúakkal nem is igazán tudom meg találni a hangot, inkább a tőlem idősebbekkel. Egy két haverom van csak, de velük több éves és nem érdekből. Amúgy meg elég magamnak valónak tartanak, és mogorvának, mivel nem tartom be ezeket a fárasztó formaságokat. Emiatt nem is nagyon szólnak hozzám inkább az emberek, nem mintha érdekelne, vagy bánnám, sőt.

Szóval különcség szerintem nem abban nyílvánul meg, hogy van egyéniséged, az sok mindenkinek van. Inkább az aki úgymond "kilóg a sorból", akit valamilyen szinten kicsit kinéznek. Ennek van rengeteg előnye, és annál is több hátránya. Ez egy életforma, ha nem magától jön, és nem vagy képes kezelni, akkor belezakkansz.

Nem sok különc ember van különben. Sokan csak azok szeretnének lenni, mert úgy gondolják, hogy az jó, csak különcnek nem akarni kell lenni. Az vagy természeted, vagy nem.

2011. máj. 27. 21:22
 4/7 anonim ***** válasza:
nem tudom... van igazság benne, amit mondasz, én csak azért írtam, h bensőségesebb kapcsolatot alakíthatunk ki, mert az osztályban velem együtt 4 különc van, mind magának való, és nagyon jól megtaláltuk a közös hangot, a barátságunk nem felületes, mint ahogy írtam, nagyon bensőséges. az meg lehet h sokan különcök "akarnak" lenni, de én ezzel úgy vagyok, hogy régebben olyan akartam lenni, mint a többi, de most már ha megfeszülnék, se sikerülne. Nem akarok különc lenni, így sikerültem... :)
2011. máj. 27. 21:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát igen, ez egy folyamat. Egy olyan folyamat ami egy idő után már visszafordíthatatlan, vagy csak nagyon nagy áldozatokkal lehet beilleszkedni. Bár én már óvodában is ilyen voltam, mondjuk akkor még nem voltak meg ezek a hobbijaim. Attól még lehetnek bennsőséges kapcsolatok, ebben igazad van.
2011. máj. 27. 22:10
 6/7 A kérdező kommentje:
Utolsó, mik ezek a hobbik?
2011. máj. 28. 09:44
 7/7 anonim ***** válasza:

mert valamiben más

attól függ miért mondjuk rá. vagy megsérteni akarjuk, vagy bolondosnak tartjuk, vagy dicsérgetni akarjuk.

vannak akik kifejezetten élvezik a különcséget. ezek az emberek sokszor csak személyiségzavarukban "bármi mást csak ne legyek tucat" viselkedésbe fordulnak. az ilyet lehet úgy is mondani, fake.

21:22

egyetértek, hasonlóan látom, magam is hasonló vagyok

szimpatikus

szívesen beszélnék veled.

22:10

a különcség nem feltétlenül választott út. és hidd el, ha valaki egyszer oda jut, beilleszkedni sem nagyon akar. a különcöknek sokszor van valamijük, ami az átlagnak nincs: önbizalom

09:44

már az is különcség, ha egyáltalán van.

nem, a tvzés meg a csetelés nem hobbi.

2011. máj. 28. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!