Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit gondoltok a különc emberek...

Mit gondoltok a különc emberekröl? Ki számít egyáltalán különcnek?

Figyelt kérdés
2009. aug. 9. 20:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
17%

különc ember, az aki a pénzes emberekkel kivételez.

pl.: őt nem bünteti meg, de a csoró autosnak akkor birságot ad, hogy többet se ül autoba...

2009. aug. 9. 21:00
 2/16 A kérdező kommentje:
XD LOL ..... nem ilyen értelemben gondoltam, amit te írtál az inkább gonoszság.
2009. aug. 9. 21:07
 3/16 anonim ***** válasza:
85%
Az aki nem "kajálja" a többség marhaságait. :) Egyedi...
2009. aug. 9. 21:08
 4/16 anonim ***** válasza:
98%
Valaki elkülönülhet a megszokottól, vagy átlagostól viselkedésében, öltözködésben, életvitelben, esetleg gondolkodásban, ez számit különc embernek, habár ha valaki gondolkodásában más, azt többnyire más szóval illetik.
2009. aug. 9. 21:42
 5/16 A kérdező kommentje:

Ja tudom milyen érzés, ha más szóval illetnek :D

Nem vagyok olyan mint a tobbiek, most megyek a 6. iskolába, a kornyék osszes pszichológusát ismerem már, mindenhova elkuldtek de nem tudtak mondani semmit, csak egy csomó gyógyszert írtak fel... Mindezt azért, mert kicsit más vagyok, más az egész világnézetem, ez miatt mindenhol megkapom, hogy bolond vagyok. XD

2009. aug. 9. 21:46
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

21:42 vagyok

Nem volt bennem semmi rossz szándék, és véletlenül sem akartalak megbántani, és annak ellenére, hogy azt mondod, hogy a környék összes pszihológusát ismered, ha benned sincs semmi rossz szándék, kit érdekel, hogy különcnek számitasz-e vagy sem. Tudom, ennyi évesen jobb lenne beolvadni talán a közösségbe, de a közösség többnyire átlagembereket nevel, te pedig már eleve egy egyéniség vagy. Tanulj, tarts be alapvető normákat, hogy békén hagyjanak, és légy büszke magadra!

2009. aug. 9. 21:54
 7/16 A kérdező kommentje:
Én inkább orulok annak általában, hogy nem vagyok átlagos... Az sért meg a legjobban, ha valaki átlagosnak nevez... Bár nagyon néha jó lenne annak lenni.
2009. aug. 9. 22:25
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Mesélnél magadról? :)
2009. aug. 9. 22:39
 9/16 A kérdező kommentje:

Háát.. Kérdezz és én mesélek :)

Vannak berogzult idióta szokásaim, például a kispárnáimmal és a mintáikkal.. Ha nem úgy van ahogy lennie kell akkor nem tudok aludni. Ez inkább már beteges :)

Beszélgetek a Holddal minden nap éjfélkor, fényképekkel társalgok, strandon borkabátot hordok, ahova nem is szeretek járni /egyenesen utálok/ de elmegyek. Hiszek abban, hogy MINDEN álom megvalósul, foleg ezért bolondoznak le, azt mondják álomvilágban élek. Valóban! Saját világom van és csak akkor tudom magam jól érezni/nevetni, ha bezárkózok a saját világomba és szinte képzelgek. De nekem ez nem képzelgés, valóságnak tartom!

Imádom az állatokat, szájon is csókolom oket annyira szeretem, veluk alszok :)

Számtalan ilyen dolgom van, még a saját anyám sem tud engem megérteni, inkább nem beszél velem! De én ennek orulok, hogy ilyen vagyok :)

Kérdezzetek, ha valamit tudni akartok!

2009. aug. 9. 22:48
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
ne haragudj, annyit azért hozzáfűznék, hogy minden embernek megvannak a saját kis furcsaságai és szokásai. a Te esetedben az a különös, hogy szinte hencegsz velük, az "elvont különc" imidzsét erőltetve. legalábbis eddigi hozzászólásaidbl ez jön le.
2009. aug. 9. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!