Mit gondoltok a különc emberekröl? Ki számít egyáltalán különcnek?
Rám is azóta mondják mióta az eszemet tudom...
Ezen kívul pl. a családom mindig olyan megjegyzéseket tesz, hogy: Miért nem tudsz te olyan lenni mint a tobbiek?
Egyszeru: Mert én én vagyok és nem a tobbiek!
Hmm... Szerintem minden ember más és egyedi. Úgy gondolom, arra az emberre mondják hogy különc, aki nem olyan dolgokat szeret ami például a korosztálya nagy részére jellemző, nem olyan ruhákat vesz fel, ami a korosztályára jellemző, nem úgy gondolkodik, ahogy a korosztályára jellemző. Így engem furának néztek, mert lány létemre infó mániás vagyok, science fiction magazinokat-regényeket veszek, ufók után érdeklődök, cyberpunk filmeket nézek, még szerepjátékban is elég jó vagyok a neten, olyan zenekarok koncertjeire megyek el az ország másik felére akiknek ők a nevüket se hallották. Komolyan veszem a jövőmet, szeretek is tanulni, érdeklődök, azért is kicsit gyogyinak néznek :) Ennek ellenére, sok mindenkivel jóban vagyok, minden "stílusból", ahogy ez fut ma azok közt akik mindenképp valahova be akarnak skatulyázódni. Mindenkivel tudok beszélni, bár ha valakire azt mondják különc, általában egy elvonult magányos figura ugrik be.
Én fenntartom azt, hogy különc az, aki a többségtől eltér érdeklődésben és életfelfogásban.
Különcnek mondanak, amiért nem követem a többi embert.
Nem ítélem meg az embereket, mert mondjuk túlsúlyosak, vagy mert szegények. Nem hatódok meg attól, ha valaki csinibaba vagy szépfiú, ha ostoba, messziről kerülöm.
Továbbá, szeretem a gyerekes szobám, a régi, hatalmas családi autóm, a régi épületeket, az egyenruhás férfiak a gyengéim :)
A korombelieknek többnyire a sportkocsik tetszenek vagy a kis menő csajos verdák, az új házak, plázák, stb.
Hm, különcnek tartanak, mert lassan 25 vagyok, de sosem gyújtottam rá egy szálra, sosem próbáltam semmiféle káros serkentőt. És szeretek meséket nézni, pókhálókat fényképezni... Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!