Miért tartanak egoistának?
Sziasztok
14 éves fiú vagyok, kitűnő tanuló, de nem az a stréber, szóval haverokkal elmegyek ide-oda... SOHA nem hangoztattam, hogy milyen "tökéletes" lennék (természetesen nem is vagyok az), de mégis, ha "összeveszek" valakivel, akkor "ha már nem megy az érvelés, jöhet a sértegetés" alapon rögtön az "óriási" egómat hozzák fel, amikor EGYÁLTALÁN nem vagyok az!
Talán csak azért, mert irigyelnek, hogy jó tanuló vagyok?
Biztos ők így látnak téged kívülről. H Neked minden összejön, így rád akarnak aggatni vmi negatív tulajdonságot, amitől kevésbé leszel megközelíthetetlen, esetleg tökéletes?!
Ne foglalkozz velük! Maradj olyan amilyen vagy, aki ismer úgyis tudja, hogy nem vagy egoista! A többiekkel meg ne foglalkozz, mert nem éri meg h ezen aggódj! :)
azért mert gyerekesek és látják rajtad hogy nincs önbizalmad ezért mégjobban rosszul esik hogy pont ezzel bántanak mikor az nem is igaz
amúgy ne foglalkozz velük,engem meg a suliban mindenki azzal baszkurál hogy milyen ronda vagyok ... hát nem vagyok egoista,de azért van egy kis önbecsülésem és tudom hogy bár nem vagyok egy szépségkirálynő,azért ha úgy nézzük szép vagyok,végülis nem nagy az orrom,nincsenek gülü szemeim,nem vagyok kövér,közepes tanuló vagyok,nem vagyok pattanásos,jó cuccaim vannak
bár lehet csak azért utálnak mert erőszakos vagyok :O :/
szoktam verekedni ha felbasszák az agyamat szóval lehet itt lehet a baj..de akkor se az én hibám,én komolyan egy ujjal se nyúlnék hozzájuk ha nem hergelnének :O :ss
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!