Aki gyűlöli a rasszistákat az nem rasszista?
Figyelt kérdés
Tudom elég nyakatekert a kérdés, de nem így van? Akkor annak a személynek magát is kellene gyűlölnie?2011. máj. 20. 15:51
31/33 anonim válasza:
na ez az. ha egy magyar (vagy akárki) utálja a cigányokat, az rasszista. bezzeg ha a cigány utálja a magyarokat (igen, láttam már ilyet) az nem. és ti még véditek ezeket a hulladékokat? most komolyan, igen, én is találkoztam már rendes cigánnyal, eggyel életemben. olyan városban lakok ahol kb. minden 3. ember(?) akit látok, cigány, és igen, itt lopnak is és verekednek is, az már másodlagos hogy beszólogatnak mindenkinek és élni nem hagyják az embert. hát elnézést hogy nem bírom a fajtájukat. de tényleg, akik védik őket, azok nem néznek körbe vagy mi? nem látják hogy mi folyik itt? mondjuk hogy nem 90%uk lop a szó szoros értelmében, de talán az nem 'lopás', hogy nem dolgoznak hanem sorban állnak a segélyért?? és csak azért kapnak mert cigányok?? mert a szegény kisebbséget mindenki csak bántja, ó de sajnálom.. én pont ezért fogok elhúzni ebből a fos országból, köszönöm de ne az én adómból tartsák el ezeket a génhulladékokat.
32/33 anonim válasza:
Aya-chan, szinte minden cigány gyűlöli a magyarokat, de az nem rasszizmus, rasszisták csak a fehérek lehetnek, ez egyértelmű. </irónia>
33/33 anonim válasza:
Nem, az nem rasszista.
A rasszista az, aki valamilyenféle módon diszkriminál egy, vagy több rasszt (a pozitív diszkrimináció is diszkrimináció), illetve rangsorolja őket.
A rassz jelentését pedig már tisztázták előttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!