Mi az a dolog ami mindig, mindenhol nálad van?
Figyelt kérdés
Nem ciki semmi :) Csak mondjátok :D2009. márc. 13. 19:58
32/51 anonim válasza:
telefon, diákom, zsepi, kulcs
35/51 anonim válasza:
na lássuk csak... az alsó gatyám :D
36/51 anonim válasza:
telefon, karóra, és a kedvenc fülbevalóm: ezek a lakáson belül is mindig nálam vannak =)
37/51 anonim válasza:
telóm, karkötőim [bátyám fonta nekem szülinapomra az egyiket, a másikat én csináltam nyaraláson.:D], pénz [ha van..], a kedvenc narancssárga öngyújtóm [narancssárga a kedvenc színem], és általában cigi is található nálam. és a szerencseérméim ^^ [1-2 ft-osok]
38/51 anonim válasza:
yam,elfelejtettem írni, hogy még az "irataim" [személyi,diák,lakcímigazoló,tajkártya] is mindig nálam van. és a bérletem [buszra]
39/51 anonim válasza:
telefon, penztarca + iratok (remelhetoleg penzzel), lakaskulcs, pzs. ez az alap. erre meg rajon tolltarto,szemcerka,tisztasi betet, OB a varatlan hekyzetekre, viz , gumikesztyu (orvosin vk) es a szemet a taskam aljarol. :p
40/51 anonim válasza:
A laptopom és tartozékai, telefon, szemüveg, pénztárca.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!