Ez általános dolog mindenhol?
Elképzelehető hogy ott az a szokás hogy minden hó utolsó naján vagy... elmennek együtt.Mivel a férjed is már a csapat tagja nyilván őt is hívják.Jobban/másképp megismerik egymást mint a melóhelyen
Elvileg ebben még semmi rossz sincs, ettől nem szemetek....stb.
Ne legyél már ilyen!
Az hogy együtt mennek nem jelenti azt hogy segg részegre leisszák magukat. És igen, sokhelyen ez általános dolog.Sőt nagyon sokhelyen szerveznek ott alvós team building napokat meg kiheylezett értekezleteket
Hehe, engem többek között ezért rúgtak ki :) "Nem veszek részt a közösségi tevékenységekben" - azaz az első három kocsmázás utána valóban kihúztam magam az ivászat alól, mert egyrészt cs.szegettek, hogy "miért nem iszol többet??" (mert akkor rosszul leszek tőle...), illetve mindenki primitívre itta magát. A sokadik "höhö, odasz.rok a fal mellé, de vicces lesz" után már elment a kedvem tőle.
Az eredmény az lett, hogy nézhettem új munkahelyet, kigolyóztak a többiek - pedig ha nem ivászat volt, szívesen velükt artottam és józanul jó fejek voltak.
De van családjuk, de a család kibir apa vagy anya nélkül egy pár órát vagy egy napot
Tudod az jó dolog ha a kollegák kicsit barátok is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!