Ez általános dolog hogy a mammográfián lekezelöek, flegmák megalázzák a nőket? Nagyon elkeseredtem hogy mindenhol ez van vagy csak a Kapás utcai SZTK-ban?
Valamiért én is ezt tapasztaltam.
A nőgyógyászatokon tényleg flegmán és lekezelően bánnak az emberrel.
Úgy, mintha egy retardálttal beszélnének.
Olyan hülye éles hangsúllyal, emelt hangon beszélnek a pácienssel, mintha nem is felnőtt ember lenne, hanem egy magyar nyelvvel hadilábon álló kiskorú gyerek, akit nem kell komolyan venni.
Többek között sok nő ezért ódzkodik a nőgyógyászati vizsgálattól.
Nem csoda, nem csak test vagyunk, lelkünk is van!
Sajnos ebből van kevés, és bár tudom, hogy az Ő helyzetük, fizetésük, és munkájuk nagyon rossz helyzetben van, de egy beteg segítségért megy oda, nem azért hogy megalázzák...még ha rossz helyzetben is van egy ember a munkahelyén...akkor is EGÉSZSÉGES (persze ott is van beteg, de nem ez az elenyésző), és aki vele szembe áll, az BETEG, így tudni kell hol a határ!
Arról nem beszélve, hogy egy beteg embernek pár kedves szó gyakran többet jelent mint a vizsgálat, vagy a gyógyszer!
Olyanból kéne sok mint az édesanyád, akkor még ebben a nehéz helyzetben is jobb lehetne az egészségügy!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!