Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem bírom már tovább. Mit...

Nem bírom már tovább. Mit csináljak? 15/L

Figyelt kérdés
Annyira szomorú vagyok h legszívesebben öngyilkos lennék...Az a srác, aki nekem nagyon bejön régóta nem tetszem neki..:( emiatt sokat sírok...:( egy-két barátom van, azok se olyan nagy barátok...és nem vagyok vékony se...170cm/61kg :(( segítsetek lécci micsináljak?:( nem bírom tovább...
2011. máj. 17. 18:25
 1/5 tetris ***** válasza:

Ha nem tetszel neki, akkor nem tetszel neki. Kész. Ezzel nem tudsz mit kezdeni. El kell fogadnod, hogy nem te vagy álmai nője.

Bömbikézz egyet, és utána lépj tovább. Nem érdemes ebből problémát csinálni. Annyi fiú van!

2011. máj. 17. 18:44
 2/5 anonim ***** válasza:

Először is:NEM VAGY SÚLYOS! [link]

Normál testsúlyú vagy.

Következő-a bunkó pasinak nem tetszel hagyd.Nincs értelme utána futnod.Probáld APRÁNKÉNT elfelejteni NE EGYSZERRE!

A sok ilyen-olyan barátod közül biztos akad egy akiben mégis jobban megbízol és eltudod mondani neki a bajod.Hát keresd meg ;)

De fő,hogy NE LEGYÉL BÁNATOS,mert egyszerűen NINCS AMIÉRT ^^

2011. máj. 17. 18:44
 3/5 anonim ***** válasza:

Majd túllépsz rajta. Ha én ilyen helyzetben lennék, akkor a legjobb barátom segítségét kérném, hogy felejtesse el velem. Nemhiszem hogy csúnya lennél, csak nins szerencséd...mondjuk nekem sincs, eddig akiknek bejöttem vagy disco-s ***...-ák vagy nagyon rondák voltak :/

De remélem hogy lesz majd, és neked is ;)

16/F

2011. máj. 17. 19:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Fiúk után nem éri meg futni ;) Ha nem kellesz neki, hát nem, az ő baja... nem érdemli meg, hogy miatta sírj!
2011. máj. 18. 00:56
 5/5 anonim válasza:
Ne hibaztasd magad semmiert, mert Te is egy kis csoda vagy ezen a vilagon akit sokan szeretnek es biztos sokan vannak akiknek nagyon tetszel, Itt a nyar, koncentralj a jo idore a sportra a csavargasra, minden szabadidodet toltsd ki hasznosan, olyan baratok fele legyel nyitott akikkel egy az erdeklodesi korotok es foglald le magad hogy a gondolataid masfele terelodjenek, legyel nyitott mas fiukra, jarj nyitott szemmel, lehet holnap szerelmes leszel egy olyan fiuba akire nem is gondoltal volna. Csak ugyesen!;)
2011. máj. 18. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!