Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miértelme van az életemnek?

Miértelme van az életemnek?

Figyelt kérdés

Már kb 1 hete fogalmazódott meg bennem ez a kérdés,és napról napra jobban érint ez a kérdés. Persze lehet jönni hogy így depis meg úgy depis,meg menjek dokihoz...voltam már ezerszer, de olyan dolgokról van szó amin nemtudok változtatni..konkrétan a megélhetésről van szó. Napi 12-13 órát dolgozok már-már megalázóan kevés pénzért,semmim és senkim sincs, itthon lakok anyáméknál,elég rossz körülmények között, a napi megélhetésre sincs már pénzem, max 15E marad 3/4 hónapra,mindennap csak a stressz,hullafáradtság,egyre jobban süllyedek lefele, vagy 5 felé tartozásaim vannak(bank, sőt már beis lettem perelve)...és még tudnám sorolni. Tudom hazánkban nemcsak énvagyok így vele,meg kinemszarja le hogy mivan velem,de komolyan elgondolkoztam azon hogy ennek az életnek semmi értelme, semminek nemtudok már örülni, még a legapróbb dolognak sem,csak állandóan pörög az agyam hogy milessz holnap,holnapután és azután. Úgyérzem teljesen antiszociális lettem,már utálok emberek közt lenni,mindenki csak pozitiv szövegeket nyom, de nemtudom mire fel. Esténként már kénytelen vagyok 6-7db xanaxot bevenni hogy legalább tudjak aludni,és másnap ugyanugy vár rám a szokásos szar, életunt nap. Valahogy úgyvagyok vele hogy szeretnék megszűnni..örökre, semmi sincs ami idekötne már,bárcsak megdögölnék és talán majd teszek is rólla(márcsak egy nagyon kicsi választ el ettől) mert tudom 10-20 év mulva is ittfogok tartani. Biztos sokan vannak igy mint én, de itt minden csak egyre szarabb lessz,eddíg tűrtem mint a robot,de mostmár az őrület határán vagyok. Mégcsak 26 vagyok, de az egyetlen jövőképem az hogy nemszeretnék létezni.

26/F

2011. máj. 3. 21:01
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Jajj mert egy 13 évesnek talán nem lehetnek nagy problémái??

Szerintem rövidtávú megoldásnak a sport nagyon jó(mert rövid távra is kell)

És egyébként a Biblia tényleg jóó :))

2011. máj. 5. 19:38
 12/23 anonim ***** válasza:
Így van! 13 évesnek nem lehetnek nagy problémái!
2011. máj. 5. 22:47
 13/23 anonim ***** válasza:
Így van ahogy az utolsó kettő leírja, nekem is lehetnek nagy próblémáim, ami nem biztos hogy épp össze függ a pénzüggyel.. :- ) 13L
2011. máj. 6. 11:11
 14/23 anonim ***** válasza:

13 éves lányka olvasd vissza mégegyszer az utolsó válaszod előtti válaszom...azt írtam h NEM:)

igazán nagy problémái csak olyasvalakinek lehet aki már a saját lábán áll.... de kár ezen vitatkozni

2011. máj. 6. 11:16
 15/23 anonim ***** válasza:
Kedves 20L szerintem neked nem kéne mindenkit leszólnod.
2011. máj. 6. 13:41
 16/23 anonim ***** válasza:
kedves utolsó én csak téged szóllak le:) feltéve ha te vag 13 lány
2011. máj. 6. 15:11
 17/23 anonim válasza:

www.onmegvalositas.hu

Másoknak is vannak hasonló problémái, de akik ezen az oldalon vannak, segítenek. Próbáld ki és ne add fel.

2011. máj. 8. 13:33
 18/23 anonim ***** válasza:
Én is 13 éves vagyok,de nem az!!!!!!
2011. máj. 8. 20:50
 19/23 anonim ***** válasza:
13 évesek egyáltalán mit keresnek itt????
2011. máj. 9. 09:28
 20/23 anonim ***** válasza:

A biblia sajnos nem a körülményeiden változtat, maximum a hozzá való viszonyuláson. Tehát olyan, mintha valaki kövér és elhízott, aztán ahelyett, hogy a kövérség ellen tenne, inkább azt mondja, hogy örül annak, hogy nem olyan girhes.

Így is lehet élni, de becsapja magát az ember.

Első voltam.

2011. máj. 9. 10:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!