Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez szellem lenne? Vagy szórako...

Ez szellem lenne? Vagy szórakoznak?

Figyelt kérdés

1. ESET---- Este zárom be az ablakot, engedem le a redőnyt, amikor a velem szenben lévő házban az egyik szobában egy pillanatra felvillan a lámpa! (nem éjjeli lámpa) Várok hátha van ott valaki. semmi.

2. ESET---- Este zárom be az ablakot, engedem le a redőnyt, amikor a velem szenben lévő házban a fent említett szobában, megjeleni egy sötét csukjás alak (sötét szobában). Erősen bámul, és én remegek, és egyszercsak áttetsző lesz és eltűnik! Megint várok semmi!

3. ESET---- Egy nyári napon, nagy zivatar villámlás, a szomszédban (az előbb említett szomszédban), nyitva az ablak, és el van húzva a függöny (gondolom szunyiként funkcionált), amikor megjelenik egy idős hölgy a függöny mögött, (arcát nem lehetett látni) és ott áll a nagy zivatar közepette különben a szobába az esső is bevert 80km/h-s szél, és itt-ott jégesső. Áll és egyszer csak a hölgy orra előtt 50 cm-re lévő párkányba belevág a villám. Ekkor a hölgy egyszer csak eltűnik.

NOS?

2009. febr. 25. 17:24
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
Nekem az úr sztorija olyan fura. Nektek?
2009. márc. 1. 11:41
 22/40 A kérdező kommentje:
Nem lehet, hogy csak kitalálta, hogy ha valaki kotnyeleskedik ezt adja be? Ha valaki ért az ilyenhez az is írhat ám. Közben ha esetleg valakinek valami ötlete van amivel ezeket elő lehet állítani az is írjon, hisz az lerövidítené a dolgokat.
2009. márc. 1. 11:43
 23/40 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez durva...a helyedben én is átmennék.

Itt nálunk van az utcába egy "szellemház" vagyis aki oda beköltözik az következő 1 hétben tuti meghal. Egész kocsibejáró is le van zárva. Félelmetes :)

2009. márc. 1. 14:58
 24/40 anonim ***** válasza:
100%

amit így kommentben írtál, nekem már erős kamu-szaga van ...

persze lehet, hogy igaz, de akkor én helyedben nem foglalkoznék vele, nem figyelném őket, békénhagynám.

ha ezek után esetleg nálad, a közvetlen közeledben is fura dolgok történnének, költözz. tulajdonképpen beleavatkoztál, nem valószínű, hogy a szívük csücske lettél ...

de lehet, hogy nem is igaz ...

2009. márc. 1. 15:07
 25/40 A kérdező kommentje:
Gondoltam. Megmondtad. Ahogy sejtettem. Igazad van. Rögtön sejtettem, hogy kamuzik a férfi meg a fia is.
2009. márc. 1. 15:37
 26/40 anonim ***** válasza:
38%

most őszintén, igaz ez a történet vagy csak kitaláltad?

ha igaz, akkor az előttem hozzászólónak adok igazat, ha meg az egész csak egy kitaláció, akkor...

2009. márc. 1. 20:39
 27/40 A kérdező kommentje:
Történtek dolgok. Itt megírtam. Nagyon sokan javasolták, az utánnajárást, és miképp úgy alakult hát utánnajártam az ügynek. Na most, nem tudom, hogy TE mennyire olvastad a hozzászólásokat, de mihelyenst megírtam a sztorit, írtam hogy nekem egy kicsit gyanús. Erre a következő megerősítette az elméletemet, amit le is írtam neki. Na most ebből kifolyólag arra következtetünk, hogy az úr akivel beszéltem ill. a fia ezt adta be "állsztorinak" valamilyen számunkra érthetetlen okból. Én, beszéltem az úrral ill. a fiával ezt mondták leírtam. Tanácsot kértem ha nem vennéd észre, és mikor is van egy történetem, majd gondolod meghamisítom? Akkor mi értelme lenne a kérdésemnek? Na szóval így kéne hozzáálni. Ha nem érdekel el lehet innen menni.
2009. márc. 1. 20:55
 28/40 anonim ***** válasza:
84%
lehet hogy valamilyen titkos szekta, és amik a metróban történtek, azok pedig beavató szertartások, simán el tudom képzelni :D
2009. márc. 2. 20:15
 29/40 A kérdező kommentje:
Hát, nem is tudom lehetséges.
2009. márc. 2. 20:24
 30/40 anonim ***** válasza:
54%

a szektás vagyok... :D

bár azt is írtad hogy átmentek a falon a feketcsuklyások vagy mik :S

lehet hogy démonok, vagy vámpírok :D

mindenesetre érdekes, de szerintem ne kutakodj utánuk, nehogy bajba keveredj :S

2009. márc. 3. 20:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!