Voltak-e szellem kalandjaitok?
írd le te is ;]
nekem csak annyi,h. egyszer este magam voltam otthon és a kutyám elkezdett jóval mellém ugatni,morogni,miköznem senki nem volt ott.ugatott a nagy semmibe.Hát nem kicsit ilyedtem meg :S nem akarta abbahagyni
baátnőm pedig egy fehér alakot látott,majd eltűnt.Bnőjéknél aludtak és senki nem volt otthon. Az ajtónál látta :S
meg van egy képem,ahol a két csaj feje között egy kissé átlátszó emberfej tűnik ki :S elvitték szellemvizsgálóhoz és ő mondta,h. az az.Amikor fényképezkedtek,maguk voltak otthon
Volt vagy három.
Amikor meghalt a nagyapám az egyik szobában volt egy darabig hagyva a holt teste, felravatozva vagy hogy hívják az ilyet. Azóta én abba a szobába nem merek bemenni, egyszerüen félek ott. Egyszer bementem oda magamba és rémcsapódott az ajtó, pedig nem is fújt a szél.:S.
Kiskoromban sokszor hallottam hangokat hogy vki azt mondja nagyon dühösen, hogy: lehet te vagy az. Ezt mai napig nem tudom mire vélni. De állítólag kiskorában mindenki látja a szellemeket, de aztán elveszíti ezt a képességét.
Mostanában meg ha egyedül vagyok otthon ajtócsapkodást hallok, pedig minden be van zárva. Olyan mintha vki mászkálna a lakásba és nyitogatná az ajtókat.
Én egy 2 emeletes családi házban lakom a szüleimmel. régen a felső szinten laktam. nagyon szerettem azt a szobát, de mellettem volt a lépcső, és amikor egyedül voltam itthon, folyton hangokat hallottam, meg olyasmit mintha jönne fel valaki a lépcsön..
egyszer volt olyan is h egyedül voltam itthon, minden be volt zárva, néztem fennt a szobámban a tv-t.Megint hallottam h jön fel vki, hiába kiabáltam h ki az semmi válasz.. visszamentem a szobába, és hallottam mintha a földszinten leesett volna egy kanál vagy villa a csempére.. annyira megijedtem h mindent hátra hagyva átmentem egy bnömhoz..
annyira féltem h leköltöztem az alsó szintre.. mellesleg egyedül nem merek itthon lenni.. jah és 18 éves vagyok.. :)
sok volt már, bár nem nevezném kifejezetten 'szellem-kalandoknak', csak érdekes dolgok voltak..
kb egy hete is volt valami..amikor pisilek, sosem csukom be kilincsre az ajtót, csak behajtom, ugyanis a macskám mindig bejön, ha a fürdőszobában vagyok, mert szereti nézni, amikor lehúzom a vécét, de olyan is van, hogy csak megnézi, mit csinálok.már végeztem a pisiléssel, amikor elkezdtem fogat mosni..súrolom egy ideje, aztán éreztem, hogy a macskám ott van a lábamnál, lehajoltam megsimogatni..azaz lehajoltam volna, ugyanis semmi és senki nem volt a lábamnál.az ajtón nem volt nagyobb rés hagyva (tehát nem slisszolhatott be gyorsan), az ablakok csukva voltak (nem lehetett huzat, vagy ilyesmi).nem ijedtem meg, csak nem tudtam mire vélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!