Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Voltak-e szellem kalandjaitok?

Voltak-e szellem kalandjaitok?

Figyelt kérdés
Nekem volt egy. Mindenki akinek van írja le lécci a történetét! Köszönöm!
2009. jún. 28. 16:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
97%

írd le te is ;]

nekem csak annyi,h. egyszer este magam voltam otthon és a kutyám elkezdett jóval mellém ugatni,morogni,miköznem senki nem volt ott.ugatott a nagy semmibe.Hát nem kicsit ilyedtem meg :S nem akarta abbahagyni

baátnőm pedig egy fehér alakot látott,majd eltűnt.Bnőjéknél aludtak és senki nem volt otthon. Az ajtónál látta :S

meg van egy képem,ahol a két csaj feje között egy kissé átlátszó emberfej tűnik ki :S elvitték szellemvizsgálóhoz és ő mondta,h. az az.Amikor fényképezkedtek,maguk voltak otthon

2009. jún. 28. 16:45
 2/17 A kérdező kommentje:
Az volt, hogy mi egy 4 emeletes társasházban lakunk a 18.kerületben pesten. Mi a 3 emeleten lakunk és egyik este mikor a párom elment bevásárolni, akkor hallottam furcsa hangokat, fehér fényeket azoba végén (itt van a gépem). Másnap kiderült, hogy a mellettünk lévő lakásban meghalt egy 67 éves néni. Kimentem a lépcsőházban egyedül voltam, másnap este volt felkapcsoltam a villyanyt és 2 perc múlva elaludt. És csak a 3. emeleten ahol a néni meghalt. Rohandtam be. Azóta is zajokat, recsegéseket hallok a 3. emeleten kint a lépcsőházban. Ez kb. 2 hónapja volt. Félelmetes!
2009. jún. 28. 16:57
 3/17 A kérdező kommentje:
Egyébként ha valaki kérdezné hogy miét mentem ki a lépcsőházba, azért mert meg locsoltam a lépcsőházban lévő virágokat!
2009. jún. 28. 16:58
 4/17 anonim ***** válasza:
97%

Volt vagy három.

Amikor meghalt a nagyapám az egyik szobában volt egy darabig hagyva a holt teste, felravatozva vagy hogy hívják az ilyet. Azóta én abba a szobába nem merek bemenni, egyszerüen félek ott. Egyszer bementem oda magamba és rémcsapódott az ajtó, pedig nem is fújt a szél.:S.

Kiskoromban sokszor hallottam hangokat hogy vki azt mondja nagyon dühösen, hogy: lehet te vagy az. Ezt mai napig nem tudom mire vélni. De állítólag kiskorában mindenki látja a szellemeket, de aztán elveszíti ezt a képességét.

Mostanában meg ha egyedül vagyok otthon ajtócsapkodást hallok, pedig minden be van zárva. Olyan mintha vki mászkálna a lakásba és nyitogatná az ajtókat.

2009. jún. 28. 17:00
 5/17 anonim ***** válasza:
96%
előző vagyok 2 volt csak
2009. jún. 28. 17:01
 6/17 anonim ***** válasza:
97%

Én egy 2 emeletes családi házban lakom a szüleimmel. régen a felső szinten laktam. nagyon szerettem azt a szobát, de mellettem volt a lépcső, és amikor egyedül voltam itthon, folyton hangokat hallottam, meg olyasmit mintha jönne fel valaki a lépcsön..

egyszer volt olyan is h egyedül voltam itthon, minden be volt zárva, néztem fennt a szobámban a tv-t.Megint hallottam h jön fel vki, hiába kiabáltam h ki az semmi válasz.. visszamentem a szobába, és hallottam mintha a földszinten leesett volna egy kanál vagy villa a csempére.. annyira megijedtem h mindent hátra hagyva átmentem egy bnömhoz..

annyira féltem h leköltöztem az alsó szintre.. mellesleg egyedül nem merek itthon lenni.. jah és 18 éves vagyok.. :)

2009. jún. 28. 17:15
 7/17 anonim ***** válasza:
22%
Szellemek híján nem volt. Csak annak van aki hisz benne és bizonyos történésekbe amiknek nem tudja az okát, szellemeket magyaráz.
2009. jún. 28. 17:19
 8/17 anonim ***** válasza:
97%

sok volt már, bár nem nevezném kifejezetten 'szellem-kalandoknak', csak érdekes dolgok voltak..

kb egy hete is volt valami..amikor pisilek, sosem csukom be kilincsre az ajtót, csak behajtom, ugyanis a macskám mindig bejön, ha a fürdőszobában vagyok, mert szereti nézni, amikor lehúzom a vécét, de olyan is van, hogy csak megnézi, mit csinálok.már végeztem a pisiléssel, amikor elkezdtem fogat mosni..súrolom egy ideje, aztán éreztem, hogy a macskám ott van a lábamnál, lehajoltam megsimogatni..azaz lehajoltam volna, ugyanis semmi és senki nem volt a lábamnál.az ajtón nem volt nagyobb rés hagyva (tehát nem slisszolhatott be gyorsan), az ablakok csukva voltak (nem lehetett huzat, vagy ilyesmi).nem ijedtem meg, csak nem tudtam mire vélni.

2009. jún. 28. 17:46
 9/17 anonim ***** válasza:
98%
Az egyik régi albérletemben tapasztaltam időnként fura dolgokat, pedig új építésű ház volt (bár ki tudja mi állt anno a telken az épület helyén..) az egyik az volt, amikor egyszer késő éjjel hazaértem, és ahogy az előszobába értem, hirtelen egy jéghideg fuvallatot éreztem az arcomon. persze próbáltam rá reális magyarázatot találni, de nem volt. az összes ablak csukva volt, ráadásul jól szigeteltek voltak. amúgy is kora nyár volt, enyhe idő. légkondi nem volt a lakásban. aztán éjszakánként néha olyan hangokat hallottam, mintha valaki járkálna, csoszogna a lakásban. mindezt akkor, mikor egyedül voltam. persze kimentem megnézni, mi ez, de akkor semmi... aztán volt olyan, hogy éles fehér-kékes fényár öntötte el a konyhát meg a nappalit (ilyen amcsikonyhás lakás volt) éjszaka, ezt a csukott szobaajtómon kerezstül észleltem. erre is próbáltam magyarázatot találni, arra gondoltam, hogy kintről világított talán be egy elhaladó autó erősebb reflektora, de ez nem lehetett, mert a fény sokkal erősebb volt annál és nem csak pár másodpercig volt látható, hanem egy jó percig.
2009. jún. 28. 20:58
 10/17 anonim ***** válasza:
98%
kieg.: azért láttam a fényt a csukott ajtón át, mert a felső része ilyen üvegberakásos volt.
2009. jún. 28. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!