Voltak-e szellem kalandjaitok?
nálunk egyszer a fürdőszobában egy lehetetlen helyről leesett egy régen használt spray vagy krém vagy nemtommi.. a lehetetlen helyet úgy értem hogy még véletlenül sem eshet le onnan semmi magától...
éjjel 3-4 körül lehetett..szüleim felkeltek megnézték de semmi ill. senki nem volt ott..
érdekes...
Február 13. volt, péntek. Este tíz körül sétáltam hazafelé, teljesen sötét volt, csak az utcai lámpák világítottak. Meg kell hogy mondjam, nem vagyok babonás.
Az egyik utcában van egy zebra. Ahogy arrafelé közeledtem, láttam, hogy egy nyolcéves forma kislány sétál át az úton (este tízkor, sötétben, egyedül). Azután nagyjából tíz méterrel lehetett előttem, úgy mentünk egymás mögött. Gondoltam is, milyen jó, hogy épp erre járok, lehet, hogy fél egyedül, nem is baj, ha kísérem, figyelek rá egy darabon.
A járdaszakasz úgy nézett ki, hogy jobb oldalt egész közel kerítések, balra pedig nagyjából öt méter füves terep, onnan pedig az autóút. Ezen a környéken egész jól ki is van világítva minden, szinte sötét sem volt.
Nézelődtem, mert aznap éjjel nagyon szépen ragyogtak a csillagok. Úgy 4-5 másodpercig bámulhattam őket, sehol semmi neszt nem hallottam. Aztán előre pillantottam, de a kislány nem volt már sehol.
Hozzá kell tennem, éppen egy gyerekorvosi rendelő előtt jöttünk el, tehát kizárt, hogy bárhova bemehetett volna, főleg úgy, hogy meg ne halljam. De azóta nem volt hasonló élményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!