Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Voltak-e szellem kalandjaitok?

Voltak-e szellem kalandjaitok?

Figyelt kérdés
Nekem volt egy. Mindenki akinek van írja le lécci a történetét! Köszönöm!
2009. jún. 28. 16:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
97%
Nekem szerintem maga a házam egy szellemjárta ház, sok furcsa dolog történik, amit megmagyarázni nem tudok a szellemeken kívül mással. Én a szüleimmel és az 1 testvéremmel élek egy 1 emeletes családi házba, van pince, földszint és 1 emelet. És amikor egyedül vagyok itthon, teljesen egyedül vagyok a házban, akkor tapasztalok érdekes dolgokat. Nekem a házban az emeleten van a szobám, üvegajtója van, amin át ugyan nagyon homályosan, de át lehet látni a szobámmal kb. 5 méterre lévő testvérem szobájába. És amikor egyedül vagyok a házban, gyakran azt látom a csukott üvegajtómon át (amin nem lehet tisztán átlátni, csak homályosan) mintha a testvérem szobájában mozogna valaki, mozgásokat látok onnan, de amikor kinyitom az ajtómat, akkor nincs ott senki. Meg amikor egyedül vagyok a házamban, nagyon gyakran úgy érzem, hogy követ vagy figyel valaki, nagyon gyakran zajokat hallok valamelyik helységből, van olyan is, amikor egyedül vagyok a házban, és a szobámban vagyok, hogy a földszintről zajokat hallok.
2009. jún. 29. 20:35
 12/17 anonim ***** válasza:
80%
Na én vagyok aki "beszólt". Tegnap éjjel felébredtem és valami szuszogott melettem az ágyban. Egyből rátok gondoltam, meg a szellem történetekre, legyintettem és visszafeküdtem. Mondom had szuszogjon. De nem merjen hozzámérni, mert széjjelcsapom. Szellemek a tudomány jelenlegi állása szerint nincsenek.
2009. jún. 29. 21:28
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Bocs a helyesírási hibákért. Figyelmetlen voltam, elgépeltem.
2009. jún. 29. 21:29
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

nálunk egyszer a fürdőszobában egy lehetetlen helyről leesett egy régen használt spray vagy krém vagy nemtommi.. a lehetetlen helyet úgy értem hogy még véletlenül sem eshet le onnan semmi magától...

éjjel 3-4 körül lehetett..szüleim felkeltek megnézték de semmi ill. senki nem volt ott..

érdekes...

2009. jún. 30. 23:09
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom hogy ez felfogható e szellem-kalandnak, de velem az történt,hogy barátnőmmel ültünk a kerti asztalnál,a mobilja az asztalon volt.Már sötét volt és egy ember alakú árnyékot láttunk a falon,viszont mikor megéztük hogy ki van ott nem állt ott senki,csak az árnyéka volt ott.Később odanéztünk,addigra viszont eltűnt az árnyék, és megszólalt a telefon.A teló képernyője fehér volt és semmit nem írt ki,majd mikor bnőm széthajtotta a mobilt(mert ilyen "kinyithatós" fajta volt)csak a háttér jött be,és a nem fogadott hívásoknál pedig nem volt benn ez a "rejtélyes" hívás.Utána pedig az egyik fának megreccsent az ága,mintha le akart volna törni,képzelhetitek hogy megijedtünk, futottunk be a házba rögtön x)
2009. júl. 6. 18:53
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Február 13. volt, péntek. Este tíz körül sétáltam hazafelé, teljesen sötét volt, csak az utcai lámpák világítottak. Meg kell hogy mondjam, nem vagyok babonás.

Az egyik utcában van egy zebra. Ahogy arrafelé közeledtem, láttam, hogy egy nyolcéves forma kislány sétál át az úton (este tízkor, sötétben, egyedül). Azután nagyjából tíz méterrel lehetett előttem, úgy mentünk egymás mögött. Gondoltam is, milyen jó, hogy épp erre járok, lehet, hogy fél egyedül, nem is baj, ha kísérem, figyelek rá egy darabon.

A járdaszakasz úgy nézett ki, hogy jobb oldalt egész közel kerítések, balra pedig nagyjából öt méter füves terep, onnan pedig az autóút. Ezen a környéken egész jól ki is van világítva minden, szinte sötét sem volt.

Nézelődtem, mert aznap éjjel nagyon szépen ragyogtak a csillagok. Úgy 4-5 másodpercig bámulhattam őket, sehol semmi neszt nem hallottam. Aztán előre pillantottam, de a kislány nem volt már sehol.

Hozzá kell tennem, éppen egy gyerekorvosi rendelő előtt jöttünk el, tehát kizárt, hogy bárhova bemehetett volna, főleg úgy, hogy meg ne halljam. De azóta nem volt hasonló élményem.

2009. júl. 17. 12:55
 17/17 anonim ***** válasza:
Ez nem egy szellem kaland de azért elmondom egyszer amikor egyedül voltam otthon épp néztem a tükröt és megjelent valami fényes alak egy kis fényes pont majd úgy befost@m hogy be is futottam a szobámba de amikor kijöttem senki sehol semmi sehol!!!Amióta ez megtörtént mintha követne valaki vagy valami este és nagyobb zajoknál érzem ezt és néha ugy f0s0k hogy félek hátra nézni nehogy ott legyen valami mögöttem!
2009. júl. 18. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!