1. ESET---- Este zárom be az ablakot, engedem le a redőnyt, amikor a velem szenben lévő házban az egyik szobában egy pillanatra felvillan a lámpa! (nem éjjeli lámpa) Várok hátha van ott valaki. semmi.
2. ESET---- Este zárom be az ablakot, engedem le a redőnyt, amikor a velem szenben lévő házban a fent említett szobában, megjeleni egy sötét csukjás alak (sötét szobában). Erősen bámul, és én remegek, és egyszercsak áttetsző lesz és eltűnik! Megint várok semmi!
3. ESET---- Egy nyári napon, nagy zivatar villámlás, a szomszédban (az előbb említett szomszédban), nyitva az ablak, és el van húzva a függöny (gondolom szunyiként funkcionált), amikor megjelenik egy idős hölgy a függöny mögött, (arcát nem lehetett látni) és ott áll a nagy zivatar közepette különben a szobába az esső is bevert 80km/h-s szél, és itt-ott jégesső. Áll és egyszer csak a hölgy orra előtt 50 cm-re lévő párkányba belevág a villám. Ekkor a hölgy egyszer csak eltűnik.
Nem panelban lakok. Van egy panelház, és én vele szenben lakok egy családiházban. A panelban történik e különös esemény, de csak annál az egy ablaknál. Különben olyan furcsa is, mert olyan mintha az a szoba nem is lenne lakott. Reggel meg este ott valaki kiszellőztet és ennyi. Olyan is volt, hogy amikor nem voltak otthon, egy sötétkabátos alak állt állandóan szivarral a kezében az ablakban.
2009. febr. 25. 19:53
12/40 anonim válasza:
Hát én azt javaslom h járj utána..én biztos nem tudnám megállni!! Odamész vmi szomszédtól megkérdezed ki lakik abban a lakásban....h lakott e egyáltalán,lehet nem is lakik ott senki csak néha benéznek!! Nme telik semmibe ha megkérdezel vkit! ......
2009. febr. 25. 22:24
13/40 anonim válasza:
Az is lehet hogy vmi gyökér hozzá nem értő szellemet idézget abban a lakásban, akik szegények ottragadnak. Vissza küldeni meg nem tudja őket.
Egy ismerősöm alatt egy béna "spiritiszta" dolgozott. Ismerős 3 éves gyereke látott folyamatosan betekintgető vérző fejű bácsikat meg ilyeneket az ablakba (7.emelet), úgyhogy lement balhézni és addig keserítette az életét amíg elkotródott onnan (bérelte a kecót).
2009. febr. 26. 14:30
14/40 A kérdező kommentje:
Miből hiszitek azt, hogy ez szellem? Írjátok már meg konkrétan pls.
2009. febr. 26. 14:43
15/40 A kérdező kommentje:
Nem lehet, hogy ezeket az eseményeket valaki direkt csinálja? Vagy valamivel direkt csinálja? Írjatok sok kommentet.
2009. febr. 26. 14:50
16/40 anonim válasza:
visszakérdeznék. TE miből hiszed, hogy ez szellem? :))
egyébként meg szellemre utalhat, és nem valószínű, hogy valaki ilyet létre tud hozni, bár lehet.
miért nem kérdezed meg?!
2009. febr. 26. 15:12
17/40 anonim válasza:
Ne nevessetek ki, légyszí. Már bőgök, annyira félek. Én egyszer láttam szellemet. Remeg a kezem. Nem történt semmi, a mamámmal találkoztam. Illetve egyszer egy "me singing" videót csinéáltam, visszanéztem és egy fehér alaksétállt el mögöttem! Nem lámpa volt, 100%. Am. Én nagyon félek, de úgy tűnik nincs miért. Táborba 3 és fél órán át kísértethistóriáztunk, és nem féltem. De most igen!!!!
2009. febr. 27. 19:11
18/40 anonim válasza:
én onnan gondolom hogy szellem, mert most gondolj bele, mégis melyik az az kitartó idióta aki egésznap azt lesné hogy mikor nézel ki az ablakon és akkor ijesztgessen, aztán persze kitudja :D
én a helyedben át is mennék meg nem is, mert ki tudja hogy miután átmennék mégis mi történne
vagy soha többé ne nézz ki azon az ablakon :D
eddig tök sötét volt a szobában, de mostmár felkapcsoltam a lámpát XD
2009. febr. 28. 22:45
19/40 A kérdező kommentje:
Érdeklődtem. A lakásban egy 68 éves úr lakik. A feleségét a metró gázolta halálra már egy 5-6 éve állítja Ő, majd pedig az asszony halála után a két fia is a metró alá vetette magát. Az egyiket szanaszétszabdalta a metró, a másik komoly sérülésekkel, de túlélte a balesetet. Sokan csúfolták is, hogy milyen ronda lett, mivel a metró kerekei szétszabdalták az arcát! És most figyeljetek, a gyerek azóta bárhova megy sötét bőrkabátot visel csukjával. Az egész kabát fekete. Óvatosan, érdeklődtem a szoba felöl is de azt mondta: "húzzál el a bús p*csába". Ezt nem értettem miért mondja. Beszéltem a magát csak "árnyéknak" nevező fiával és Ő elmondta, hogy az az Ő szobája. Mondtam, hogy egy hasonló alakot láttam csukjával a fején az ablakban, aki vagy ami egyszercsak áttetsző lett és eltűnt. Elmondtam neki az idősasszonyt is. Nem tudott semmit, de nagyon furcsán viselkedett. Ideges volt. Megkérdeztem, láthatnám-e a szobáját. Igen persze válaszolta, ígyhát átmentem és megnéztem. A falon az édesanyjáról készült képek voltak, amikor a metró alatt feküdt holtan. Kicsit odébb a másik fiúról vagy a testvéréről voltak képek amik szintén akkor készültek amikor a metró alatt feküdt. Közben 18-19óra lehetett amikor egy hideg fuvallat járt át. Kérdeztem vajon mi lehet ez, és volt egy olyan érzésem hogy nagyon nem látnak itt szívesen. Megjött az apuka. Rá kb két pecre vagy egy 8-10 sötétkabátos, csukjás ember akiknek mindenük fekete volt, a cipőjüktől kezdve minden. Illedelmesen köszöntem, de észre se vettek. Kinéztem a szobaajtón és azt láttam, hogy az a tömeg ember a zárt ajtón átmegy. No gyorsan elbúcsúztam és siettem haza.
2009. márc. 1. 11:33
20/40 A kérdező kommentje:
Bevallom töredelmesen eddig se értettem a sztorit, de most aztán végképp nem értem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!