Tényleg vannak ilyen emberek? Ti mit láttok?
Figyelt kérdés
Egyszer próbáld elmagyarázni valakinek kedvesen, hogy facebook függő, hiszen éjjel-nappal, a suliban,otthon,buszon,minden hol ezt nyomja, sőt, mikor még ki se nyitja a szemét már ki van írva neki hogy "jó reggelt" este mikor látni se lát, nyálasan írja:"Jó éjt facebook lakók"(mintha ő nem az lenne),viszont ha ezt meg említed neki, még ő van felháborodva és te vagy az idióta mert azt hiszed, hogy ő facebook függő...2011. márc. 26. 10:28
1/12 szamóca. válasza:
vannak. ő dolguk. ne akard megváltani a világot
3/12 anonim válasza:
igen, sajnos vannak ilyenek. csatlakozom az előttem szólókhoz, ne akarj egy ilyen embert megváltoztatni, ne magyarázd el neki...ő sem mondja azt neked, hogy facebookozz.
4/12 A kérdező kommentje:
De igen, mert mindig az van mondva, hogy hát kiírtam facebookra, miért nem jöttél te is, vagy miért nem hoztad el amit kértem...
Még én vagyok a hibás hogy nem kockulok
2011. márc. 26. 16:44
5/12 szamóca. válasza:
de nem, mer semmi közöd hozzá.:D
6/12 A kérdező kommentje:
hogy érted, hogy nincs közöm hozzá?:D
2011. márc. 26. 16:56
7/12 anonim válasza:
Ez olyan mint más függőség, hiába mondod neki az igazságot. Egy drogfüggőnek is mondhatod, hogy drogfüggő, úgyis letagadja.
8/12 szamóca. válasza:
hát semmi közöd hozzá hogy ők használják vagy nem, egyszerűen nincs jogod beleszólni. zavar hogy ott szervezik? hát, járj utána mindig, vagy lépj be te is, vagy tűrd el. minek magyaráznád el hogy facebook függő? majd rájön, vagy nem, de igazából mindegy is. ha neki úgy esik jól hagycsinálja:D
9/12 anonim válasza:
Mondd meg neki ha szervez vmit akkor csörögjön rád - nem veszed fel 1 csörgésnél- és akkor megnézed hogy jött-e vmi üzeneted/írt-e vmit facebookon, mert h te nem szoktál oda gyakran felmenni.
Am nekem is van ismerősöm aki állandóan kiírja hogy Jó reggelt! meg Jó éjszakát! iszonyat idegesítő...
Am egy odő után mindenki megunja, én is meguntam 2 év alatt...
10/12 anonim válasza:
Van egy ilyen ismerősöm, és k*rva idegesítő. Egyszer elvettem a telefonját, és a földhöz b*sztam de semmi baja nem lett. :( Szép szóból nem értett, én meg nem vagyok valami békés. De hát még így sem értette meg, úgy hogy hagyom a g*cibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!