Hogyan tudnék megváltozni?!
Figyelt kérdés
Szóval ha új emberek közé kerülök eléggé szorongok,nem nagyon merek nyitni új emberek felé.
Nagyon zavar ez engem hogy nem merek megnyílni mások felé,de nem tudom hogy hogyan tudnék megváltozni hogy magabiztosabb legyek és ne legyek ennyire feszült,mert tudom hogy én nem ilyen vagyok csak nem tudom legyőzni a félelmeimet:S
Hogyha már jobban megismerek egy embert akkor azzal el tudok beszélgetni,poénkodni stb...
Sajnos anyám is ilyen volt
2011. márc. 25. 20:47
1/3 gúglééz válasza:
Vegyél egy doboz cigit és osztogasd el.. :D :))
2/3 anonim válasza:
Elég zavaró lehet, a problémád ott gyökerezik h az új emberek nincsenek benne a komfortzónádban. Van aki például idegen emberekkel telefonon nem bír beszélni, mert izgul, kiveri a víz stb. A megoldása ellenben nagyon egyszerű, annyi az egész h minél többször járj új emberek közé, és egy idő után olyan rutinnal kezeled a helyzetet mintha csak a sarki közértbe ugranál le kenyérért. Tehát keresd az új embereket, és tegyél szert rutinra, és oldódni fog a görcsöd :)
3/3 A kérdező kommentje:
hát igen nehéz lesz de remélem sikerülni fog!
köszi a választ
2011. márc. 29. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!