Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem tudom mi legyen. Szerintetek?

Nem tudom mi legyen. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Táncos vagyok! Amit nagyon szeretek, ez a mindenem:)

De úgy érzem, hogy jelen pillanatban ebben a táncban elértem azt, amit szerettem volna(nem tudás szintre értem). Fellépések, munkák, Szinházi szereplések stb.:)

Persze abba hagyni nem szertném már soha (legalábbis csinálni fogom ameddig birom).

De szeretnék elkezdeni egy teljesen más táncot...(ami más testi adotságokat is igényel stb-stb.)

Nagyon megszerettem, és szeretnék ezzel is komolyabban foglalkozni, akár ilyen suliba is menni!

De a bökkennő az, hogy már 20 éves vagyok...

Szerintetek van esélyem még elérni másik táncban is profi-félprofi szintet?

Balett alapom van, a hajlékonyságom sem rosz, de teljesen más mozgást, teknikát, testi adotságokat, izolációt igényel mint amit most táncolok.

Szerintetek van még esélyem rá???

Tényleg nagyon szeretném!!!

Tisztába vagyok vele, hogy mekkora munka, mennyi idő megtanúlni egy táncot.

Ezért vagyok most bizonytalan...

2011. márc. 23. 02:53
 1/3 A kérdező kommentje:
Azt nem írtam, 13 éves korom óta hastáncolok és 3-rom évet balettoztam kislányként:)
2011. márc. 23. 03:06
 2/3 anonim ***** válasza:
ha a hajlékonysággal/egyensúllyal nincs problémás akkor szerintem hajrá! :D amúgy eddig mit táncoltál?
2011. márc. 24. 15:53
 3/3 A kérdező kommentje:

Amit az előbb is írtam:)

hastánc, balett

(a hastánc most is, a balett csak 3rom év még régen)

Amit szertnék most az a jazz vagy musical. Csak nem tudom lehetek-e még profi másik táncban, vagy már késő... és akár szinházban is táncolni mint ahogy a hastáncot:)

Tehát nem csak hobbiként...

2011. márc. 29. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!