Mi volt a gyermekkori álmotok?
Mi akartál lenni ( foglalkozás ) ?
Mi vagy most?
Milyen férfit képzeltél magad mellé?
Milyen férfi van most melletted?
Milyen családot akartál?
Milyen családod van most?
Első: igazad van :). Én is szeretnék olyan lenni mint te :).
14:52: osztom a véleményedet :D
kiskorom álomszakmái: tanárnő, tolmács, óvónő,énekesnő majd jött az állatorvos, amitől elrettentett az a tény, amit a néném közölt velem: azt mondta, h. a bocinak a fenekébe kell majd nyúlnom. na, fel is hagytam vele. Majd jött ez: fogorvos. 6 évig fogorvosnak készültem, egyetemre is jelentkeztem, de nem vettek fel. Úgy éreztem menten meghalok, mivel így az álmom még távolabbra került.
Jelenleg a felvételimre tanulok, orvosira, de sebésznek készülök , megtanultam, hogy vállalnom kell az álmaimat és harcolnom kell értük és ami a legfontosabb: ki kell tartanom.
Kislányként szőke, kékszemű álruhás herceget képzeltem el magamnak mint férjet, aztán volt egy másik változat: fekete bőr, fekete szemek,F1-es pilóta , mélyen hívő- katolikus és Afrikában él.
A valóság: egy nagyon boldog kapcsolatban élek a barátommal, aki: barna bőrű, fekete szemű, Ázsiából van (arab, nem kínai), egyetemista és mélyen hívő- muszlim . Hát na, majdnem bejött :)
sok gyereket akartam, örökbefogadni is, de az előbbivel nem tudom mi lesz, mert a szülésektől rosszul vagyok, nagyon, nagyon....(rágondolni is rossz)
Mi akartál lenni ( foglalkozás ) ?
-Egy profi díjugrató lovas és állatorvos. Nem vagyok egy átlag, óvodás korom óta ezt szeretném *-*
És mindenképpen szerettem volna egy lovat és egy kutyát.
Mi vagy most?
-Tanuló egy gimnáziumban.
Milyen férfit képzeltél magad mellé?
-Olyat, aki megérti a szenvedélyemet a lovak iránt. Kedves, megbízható legyen. És főleg szeressen önzetlenül...meg én is szeressem. Hát!!!
Milyen férfi van most melletted?
-Egy nagyon kedves srác, akivel már lassan egy éve vagyunk együtt :) Bár nem szereti a lovakat, azért meg akar velük barátkozni :D
Milyen családot akartál?
-Egy teljes családot. Úgy értem, anya apa tesó, nagyszülők, keresztszülők, unokatesók.
Későbbiekben két gyerek és egy szerető férj.
Milyen családod van most?
-A szűk család megvan, tökéletes. De 10 unokatesómból eggyel tartom a kapcsolatot. Nagyszülei közül csak egyet ismerek, egy másik pedig próbál édesapám életére törni. A keresztszüleim az utcán sem ismernek meg.
Tehát. Ami soha nem lesz meg: a nagyszülők, az uncsitesók meg a kereszték. Én, 13 éves létemre próbálkoztam, de nem ment.
Az, hogy profi lovas legyek, ki van csukva. Városom alapszintű lovaglásra is alig ad lehetőséget. Úgymond ezeket a magántanyákat már "kinőttem", tehát nem tudnak újat tanítani nekem. Állatorvos leszek, tűzön-vízen keresztül. Már csak azért is! A kutya megvan, már csak a ló hiányzik...
13/L
Mivel még nem vagyok felnőzz csak azt írhatom le mivolt a gyerekkori álmom és mi a mostani álmom :D
Kiskoromba mindíg színész akartam lenni :)
Most Építészmérnöknek tanulok és ez az álmom :)
Kiskoromba én nem a szokásos szőkeherceget képzeltem el..hanem inkább egy titkosügynököt aki mindíg veszélybe sodor aztán megment..:P
Hát most Deszkásokról sé BMX es ekről álmdozom :P
Kiskoromba 2 gyereket akartam 1 fiut és 1 lányt.
Közbe lett pár testvérem és úgydöntöttem hogy a gyekek szívások..xD szóval most egyet se akarok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!