Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Létezik önzetlen szeretet?

Létezik önzetlen szeretet?

Figyelt kérdés
2009. febr. 18. 21:06
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
79%
nem, az anyai szeretet nem önzetlen!! h a valóságban létezik-e önzetlen szeretet?... a kutyádtól valóban, de embertől... ne hinném. mindennek van mozgatórugója!! ebben rejlik vhol az önzés fogalom. (és nincs fogalom zavarod!!)csak az ember nem is tudja, h az az....
2009. febr. 19. 09:34
 12/37 anonim ***** válasza:
87%
Igen, létezik. Csatlakozom a kutyások véleményéhez...:)
2009. febr. 19. 09:48
 13/37 anonim ***** válasza:
89%
a kutya szeretete önzetlen. Az anyáé nem mindig!
2009. febr. 19. 10:25
 14/37 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem van,hogy szamodra letezik-e azt mar csak te tudod
2009. febr. 19. 15:20
 15/37 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem van es hogy szamodra letezik-e azt mar csak te tudhatod
2009. febr. 19. 15:21
 16/37 anonim ***** válasza:
100%
bocsi hogy 2szer kuldtem!
2009. febr. 19. 15:23
 17/37 anonim ***** válasza:
81%
Talán a kutyák sem lennének ilyen ragaszkodóak, ha kevésbé lennének kiszolgáltatva a gazdinak. Szerintem hasonló a lelkibetegek szeretete is az első emberi lény iránt, aki érdeklődik irántuk vagy akár a Stockholm-szindróma.
2009. febr. 19. 20:02
 18/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm az összes választ, örültem a pozitívaknak is, de én sajnos a 09:34-essel és a 20:02-essel értek egyet.
2009. febr. 19. 22:37
 19/37 anonim ***** válasza:
100%
Hát lehet, csakhogy akkor a kutya őse nem csatalakozott volna az emberhez... És ma is vannak olyan népek ahol a kutya majd' olyan önálló mint gazda, nincs bezárva, nincs megkötve, és ha elmenne magának szerezni élelmet, lehet többet ehetne, mint a gazdától... És mégis ott maradtak a kutyák ilyen természeti népek mellett is...
2009. febr. 19. 23:19
 20/37 anonim ***** válasza:
100%

9.34es vagyok, és látod itt egy jó példa!! nem kifejezetten ez, de feltétlen ide kapcsolódik! mai kérdések között: miért kell megmenteni az életeket? ha megmentesz egy öngyilkost, lehet akkor látod először, lehet nem, de nem maga miatt mented meg, hanem magad miatt!!!!! mert nem tudnál azzal a tudattal boldogan tovább élni, h végig néztem , had haljon meg, ő akarta,..

persze, sajnálom akit megmentek, ez természetes, de az mozgat belülről, h "nem viselném el h meghaljon".. miért?? "mert nem akarok (ÉN) azzal a tudattal tovább élni".. és még tovább: "és ha ÉN feküdnék itt?? segitene vki?" hát ezért is segitesz. minden dolog mozgatója az ÉN.

1 anyának a mozgatója, h jó anya legyen, saját maga, Ő!! szerethet mindennél jobba a földön, de akkor is magára gondol előbb, maga miatt lesz jó anya..

és szerintem ez akkor is érvényes mindenre.

szeretnék tévedni, és nyitott vagyok arra teljesen, h próbáljon vki meggyőzni, h igenis létezik önzetlen szeretet..

2009. febr. 20. 14:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!