Létezik önzetlen szeretet?
9.34es vagyok, és látod itt egy jó példa!! nem kifejezetten ez, de feltétlen ide kapcsolódik! mai kérdések között: miért kell megmenteni az életeket? ha megmentesz egy öngyilkost, lehet akkor látod először, lehet nem, de nem maga miatt mented meg, hanem magad miatt!!!!! mert nem tudnál azzal a tudattal boldogan tovább élni, h végig néztem , had haljon meg, ő akarta,..
persze, sajnálom akit megmentek, ez természetes, de az mozgat belülről, h "nem viselném el h meghaljon".. miért?? "mert nem akarok (ÉN) azzal a tudattal tovább élni".. és még tovább: "és ha ÉN feküdnék itt?? segitene vki?" hát ezért is segitesz. minden dolog mozgatója az ÉN.
1 anyának a mozgatója, h jó anya legyen, saját maga, Ő!! szerethet mindennél jobba a földön, de akkor is magára gondol előbb, maga miatt lesz jó anya..
és szerintem ez akkor is érvényes mindenre.
szeretnék tévedni, és nyitott vagyok arra teljesen, h próbáljon vki meggyőzni, h igenis létezik önzetlen szeretet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!