Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért vagyok ilyen szerencsétlen?

Miért vagyok ilyen szerencsétlen?

Figyelt kérdés
Mostanában bármibe belekezdek, biztos, hogy nem sikerül:S Olyan üresnek érzem magam...Mindennap hulla fáradtan mászok haza egyetemről, se egy párkapcsolatom nincs (pedig szeretnék, csak mégse jön össze). Ráadásul anyámék is szóvá teszik, hogy vénlány maradok, ami elég rosszul esik nekem. Már rég kiábrándultam ebből a világból
2011. márc. 1. 20:30
 1/5 anonim válasza:

Kezdj el sportolni!

És nem azért, hogy jobban nézz ki, vagy ilyenek. Én is ezt tettem, mert valahogy soha semmihez nem volt kedvem, csak hazamentem a suliból és a tanuláshoz sem maradt már energiám, hát még a vizsgaidőszakok... Pfúúúú...

De amikor elkezdtem sportolni, valahogy megnőtt az energiám, nem pedig csökkent, javult a hangulatom, és a tanulmányi eredményem is.

Ez nem egy sikertörténet akart lenni, de nekem ez tényleg bejött. És nem utolsó sorban, jobban is néztem ki egy fél év múlva... :)

Szóval: hajrá!

Kitartást kívánok hozzá! :)

2011. márc. 1. 20:37
 2/5 A kérdező kommentje:
Aerobicozom kedves első:D
2011. márc. 1. 20:38
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát akkor nem fog jól esni , amit írok, de még csak az egyetem után jön az igazi élet! Álláskeresés, munka, különköltözés stb.

De épp ezért most készülj fel ezekre! Élvezd, hogy még szabad, fiatal vagy és azt teszel amit akarsz!

Kit érdekel, hogy nincs még párod? ÉS? :) Addig örülj, míg nincs kötöttség, meg nem kérik meg a kezedet, mert utána aztán lesz család is, munka is, kevés szabadság.... Szóval most élj! Menj vásárolni, barátnőkkel ide-oda, pletyizés, sétálás akár egyedül is....minden amitől fiatal vagy!!:))

2011. márc. 1. 20:39
 4/5 A kérdező kommentje:
Ha nem ott üldögélnék órán egész héten:S Sajna mérnökire járok, muszály vagyok tanulni..és eléggé elveszi az időmet
2011. márc. 1. 20:41
 5/5 anonim ***** válasza:
hát ja megkérik a kezét, nem muszáj igent mondania;)
2011. márc. 3. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!