Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek ezek a felsorolt...

Szerintetek ezek a felsorolt dolgok nagy bajok?

Figyelt kérdés

Nem vagyok olyan, mint az átlagos 17 éves csajok...

1. Nem járok el minden héten diszkóba-péntekenként inni. A két kezemen meg tudom számolni hányszor jártam diszkóban (kb. 10szer életemben) :(

2. Ha el is megyek valahová péntek esténként (suli szervezésű program, vagy pl. múltkor a 4.esek szalagavatója volt, bár utána mentem diszkóba is) akkor sosem jönnek el hozzám a bnőim, sminkelni vagy hajat csinálni.

3. Ez a másik dolog: sosem jön hozzám senki, nem is nagyon szívesen hívok ide valakit a bnőim közül (párszor ittalszik egy-egy oszt. társam, de ennyi) mert 5-en vagyunk itthon a házban (2 tesóm van) és a szobámban se tv, se számítógép, szal nem tudnánk ott semmit se csinálni... én sem nagyon járok el a bnőim házába; mindig máshol találkozunk ha elmegyünk moziba, pl.

4. 17 éves vagyok de 1 fiúm se volt még életemben... 1szer smároltam csak eddig, és semmi több :S :( Pedig az osztálytársam szerint szép vagyok, átlagos a testalkatom, csinosan öltözködöm a bnőim szerint, sminkelem magam enyhén (spirál + szemcerka) csak nem járok el sok helyre... pl. suli után az osztálytársnőim csomószor elmennek kávézóba vagy forrócsokizni, de engem sosem hívnak így nem is megyek.

Szerintetek nagy baj hogy ilyen vagyok? :S :(

17/l

2011. febr. 25. 19:31
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Most miért jó neked ha leírjuk, hogy aha faasza vagy...?-.-
2011. febr. 25. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!