Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek ezek a felsorolt...

Szerintetek ezek a felsorolt dolgok nagy bajok?

Figyelt kérdés

Nem vagyok olyan, mint az átlagos 17 éves csajok...

1. Nem járok el minden héten diszkóba-péntekenként inni. A két kezemen meg tudom számolni hányszor jártam diszkóban (kb. 10szer életemben) :(

2. Ha el is megyek valahová péntek esténként (suli szervezésű program, vagy pl. múltkor a 4.esek szalagavatója volt, bár utána mentem diszkóba is) akkor sosem jönnek el hozzám a bnőim, sminkelni vagy hajat csinálni.

3. Ez a másik dolog: sosem jön hozzám senki, nem is nagyon szívesen hívok ide valakit a bnőim közül (párszor ittalszik egy-egy oszt. társam, de ennyi) mert 5-en vagyunk itthon a házban (2 tesóm van) és a szobámban se tv, se számítógép, szal nem tudnánk ott semmit se csinálni... én sem nagyon járok el a bnőim házába; mindig máshol találkozunk ha elmegyünk moziba, pl.

4. 17 éves vagyok de 1 fiúm se volt még életemben... 1szer smároltam csak eddig, és semmi több :S :( Pedig az osztálytársam szerint szép vagyok, átlagos a testalkatom, csinosan öltözködöm a bnőim szerint, sminkelem magam enyhén (spirál + szemcerka) csak nem járok el sok helyre... pl. suli után az osztálytársnőim csomószor elmennek kávézóba vagy forrócsokizni, de engem sosem hívnak így nem is megyek.

Szerintetek nagy baj hogy ilyen vagyok? :S :(

17/l

2011. febr. 25. 19:31
1 2
 1/11 anonim válasza:
45%
ennek elég hencegés szaga van...hogy én jobb vagyok mint az átlag xd a kérdésedre válaszolva: DE! nagy baj!!
2011. febr. 25. 19:37
 2/11 anonim ***** válasza:
59%
Jól érzed magad így? Ha igen, akkor az a lényeg. A többi, mások véleménye, nem számít.
2011. febr. 25. 19:38
 3/11 anonim válasza:
Azért, mert a környezetedben ilyenek a lányok, neked nem kell. Egy számít: jól érzed-e magad a bőrödben. Ha igen, akkor mindegy, hogy olyan vagy-e, vagy sem. Ha meg nem, akkor változtass rajta úgy, hogy kibékülj magaddal.
2011. febr. 25. 19:40
 4/11 anonim válasza:
Nem baj, én is ilyen vagyok, de szerintem néha menj el velük kávézóba vagy vásárolni, akármi, hidd el, jól ki lehet kapcsolódni 1-1 alkalommal.
2011. febr. 25. 19:43
 5/11 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy tévesen általánosítasz és kérkedsz ezekkel a dolgokkal.

Valamint az is baj, ha szerinted tévé és számítógép nélkül semmit nem lehet csinálni. Egész nap csak tévézel meg gépezel? Mert az nagyon gáz...

2011. febr. 25. 19:48
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha neked jó ez igy,akkor jó,ha nem akkor változtass rajta!
2011. febr. 25. 19:51
 7/11 anonim ***** válasza:

1. Nem muszáj inni, ha az ember bulizni megy. Én max. 1 koktélt iszok, de sokszor inkább alkoholmentest. Megjegyzem, engem ezért tisztelnek, és becsülnek az emberek. A barátnőim meg örülnek, ha ottvagyok, ezért a BARÁTNŐIM! Egyébként egyszer egy full tetkós, piercinges srác kérdezte, hogy mit iszok. Mire mondtam, hogy baracklevet. Erre teljesen odavolt, hogy végre 1 csaj, aki nem vedel!

2. Át lehetne hívni a barátnőket, és közösen készülődni. Vagy neked átmenni hozzájuk.

3. Te írod, hogy nem hívsz szívesen hozzátok senkit, mert sokan vagytok, nincs tv-d, stb. , akkor miért sírsz, hogy nem mennek hozzád?

Egyébként nekem sem volt sokáig tv, meg számítógép a szobámban, de marha jó csajos estéket tudtunk anélkül is csinálni! Pl. BESZÉLGETNI nagyon jól lehet tv nélkül is.

4. Én sem járok el rendszeresen szórakozni, amellett én discoban nem ismerkedem. (Elvből nem jövök ott össze senkivel.) Ha megyek, akkor táncolni, szórakozni megyek a barátnőimmel, és nem pasivadászatra. De mindig megtalálom a módját, hogy normális fiúkkal ismerkedjek. (Egyébként nekem a pasik mondják, hogy felesleges sminkelnem magam, mert természetesen sokkal szebb vagyok.)

De szerintem nem gáz, ha vkinek 17 évesen nincs fiúja.

5. Ha a barátnőid elmennek kávézni, és nem hívnak, akkor ott valamit te szúrtál el. Legközelebb talán neked kéne őket hívni.

Kérdésedre a válasz: Az a baj veled, hogy egyrészről bezárkózol, nem hívsz meg senkit, és utána sír a szád, hogy ők sem hívnak téged. És teljesen érthető a barátnőid részéről.

2011. febr. 25. 19:52
 8/11 anonim ***** válasza:
Gondolom azért van ez,mert egyszerűen nem vagy társasági lény. Ez önmagában még nem nagy baj,de hátrány lehet. Ha a diszkó nem jön be az nem baj,de keressél olyan helyeket, ahol másokkal találkozhat.Pl. valamilyen érdeklődési körhöz köthető klubbot,ahova már a téma miatt is szívesen mennél.
2011. febr. 25. 19:59
 9/11 anonim ***** válasza:

Ez egyáltalán nem baj, és nem is nagyon ha téged nem zavar. Ha így érzed jól magad akkor miért lenne baj?

Az első válaszadónak:

Nekem tudod mi a "mottóm"?

"Nem vagyok olyan mint bárki más. Jobb lehet hogy nem vagyok senkinél, de hogy más vagyok, az biztos."

A kérdezőnek is hasonló lehet, szerintem.

Bár én eljárok bulizni, de nem enyelgek másokkal, kizárólag a barátaimmal megyek, mert sokuk vidéki és ritkán látom őket, és imádom mikor együtt van a társaság. Hozzám se igen jönnek, nem is szeretek hívogatni ide senkit, másokhoz se járok, inkább sétálunk a városban. És jobb is mint otthon ülni. Barátom se volt, és nem panaszkodom, mert akik voltak és/vagy lettek volna "jelöltek", azokban nem találtam semmi olyat amiért érdemes lenne együtt lennünk.

Ha esetleg sajnálod hogy kimaradnak ezek az apró kis villanások az életedből (ami valljuk be sokat számít mert egész nap az ember dolgozik/suliba jár, tanul..mindent csinál, és mindig jól jönnek a barátok akikkel eljárhattok ide-oda), akiket bírsz azokhoz menj oda, beszélgess velük, ha jól megvagytok kérdezd meg hogy ráér-e suli után meg van-e kedve ellógni valahova, akkor menjetek el. Képzeld én a barátaim nagy részét netről ismertem meg, és mikor először találkoztunk az első órákban még úgy feszültebb volt a levegő de utána már tök jól elengedtük magunkat és beszéltünk minden baromságról :D Esetleg te is ismerkedhetsz netről, valami fórumra regisztrálhatsz ahol hasonló érdeklődésű emberek vannak mint amiket te szeretsz, mert én pl sose jártam el osztálytársakkal sehova, és itt kivételek se voltak úgy mondom. Az osztálytársakat eleget láttam nap mint nap, suli után nem tudtam volna róluk miről dumálni. Mondjuk nekem más az érdeklődési köröm is, így nem is hiányoztak. Msnen meg sehol se beszélem velük.

Remélem segíthettem :)

18/L

2011. febr. 25. 20:02
 10/11 anonim ***** válasza:

1. Én sem járok minden pénteken inni, és kéz sem kell hozzá, hogy megszámoljam hányszor voltam diszkóban.

2. Szerintem neked is van két kezed, tudsz sminkelni és hajat csinálni. Aztán az más kérdés, hogy mi értelme van, úgyis sötét lesz, mire pedig világosba érsz minden szétmegy. Lásd bulifotók.

3. Az én szobámban sincs sem tv, sem számítógép, sőt az utcán sincs, a játszótereken sincs, és azokon a helyeken sem, ahová BESZÉLGETNI járok a barátaimmal.

4. Nem érdekel, hogy nézek ki, és hidd el, ha szerelmes lesz, a barátodat sem fogja érdekelni hogy szempillaspirál vagy nem szempillaspirál. Ha pedig suli után mész haza egyenesen, és nem állsz meg velük egy kicsit sem, ne várd hogy felmerüljön bennük az ötlet, hogy elhívnak. Nem fognak, ha látják hogy mész.

Szerintem az a nagy baj, hogy hülyeségeket kérdezgetsz. Ezer meg ezer ilyen és ehhez hasonló kérdést ki tudnék írni, de nem teszem, mert nem érdekel mások véleménye, tudom, hogy olyan vagyok amilyen.

2011. febr. 25. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!