Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Most mi legyen? :' ( ( (

Most mi legyen? :' ( ( (

Figyelt kérdés

Nagyon összevesztem a legjobb barátnőmmel...

Először is köszönöm, hogy végigolvassátok pár soromat...

az a helyzet, hogy van egy fiú, akibe szerelmes vagyok az új osztályomban. év eleje óta szerelmes vagyok belé, elég jóban is vagyunk. barátnőm év eleje óta szidja ezt a fiút. h milyen bukó, milyne érzéstelen, egy arrogáns kretén, utálja stb.

én ezt hallgattam egy ideig, majd elmondtam neki, hogy mi a helyzet. jó, elfogadta. utána azzal is izélt, hogy mi tetszik nekem benne, mi benne a jó. és egyre többet szidta... megkértem őt, hogy ne tegye, hogy szidja másnak de ne nekem, de neeem, túl nagy kérés.

ma betelt a pohár, amikor nyíltan kijelentette egy msn beszélgetésben, hogy ő meg a harmadik lb-nk, utálják azt a fiút. akkor elmodntam h elegem van abból hogy állandóan szidja, hogy nem tud mondani róla semmi jót.

rákezdett, hogy neki miért nem lehet véleménye róla, ha nekem lehet meg midnen.. és megmondtam neki h az ő plátói szerelmét én ki nem állhatom, e egy rossz szavam nem ovolt semmire, vele kapcsolatban, magamba folytottam a szidását.

és nem tudom, hogy mit tegyek, bocsánatot kérni nem fogok azért, mert szidja a fiút akibe bele vagyok esve és megmondtam neki h ez szarul esik nekem.

de félek h mindenkit ellenem uszít.. szörnyű, de belőle kinézném..

Ági, 14

2011. febr. 25. 17:55
 1/5 nyugi,csak én vagyok ***** válasza:

egy igazi barátnő nem ilyen.

szerintem a legjobb lenne, hogyha hanyagolnád egy ideig, és nyíltan felvállalnád érzelmeid, még akkor is, hogyha "mindenkit ellened uszít"

2011. febr. 25. 18:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha kinézed belőle, akkor nem tudom miért voltatok barátnők, de abból, amit leírtál úgy érzem csak te voltál az ő barátnője... Ha áskálódni kezd, ne foglalkozz vele eszéhez kell mérni! Én sem javaslom, hogy te kérj bocsánatot, de ha ő kérné természetesen fogadd el. Jó dolog megbocsátani, de csak ha látszik rajta a megbánás. Ha meg nem fogtok beszélni többet, meg ellened uszítja az osztálytársaidat, akkor meg legalább ráérsz azzal a titokzatos fiúval foglalkozni! Mert az ilyen barátnőknél még a semmi is jobb! Remélem rendeződik a helyzetetek!
2011. febr. 25. 18:17
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi midnkettőtöknek :)))

Sajnos a titokzatos fiú is az osztálytársam, de ő nem is beszél vele, szal őt nem uszíthatja ellenem.

Amúgy igazatok van, midnig csak másodiknak voltam jó neki, háromszor cserált le aztán megint én voltam a jó a szép a legjöbb öribari ... na majd most ha nem kér bocsánatot, akkor nem lesz az öribarim többé.

2011. febr. 25. 19:25
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha képes lenne ilyenre, akkor nem legjobb barátnő...

Tudod mit?

Hétfőn menj oda hozzá, hogy nagyon reméled, hogy bocsánatot kér, mert elég parasztul viselkedett. Te se fikázod az ő szerelmét, akkor ő se a tiédet!

Amúgy egy kicsit fogd fel így:

Legalább nm nyomul rá... Mert általába ezek így vannak... :S

2011. febr. 25. 21:57
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm... végülis igazad van.

sajnos még ma találkozok vele a farsangon.. :S de nem adok akkora örömet anna ka csajnak aki a régi barátnője volt h lát minket veszekedni.

majd szépen higgadtan megmondom neki h engem bántott, hogy így kellett beszélnem vele, de reméltem h őt is bántja annyira h legalább felhív vagy nyom egy sms-t..

2011. febr. 26. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!