Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nagyon égő hogy nem járok...

Nagyon égő hogy nem járok bulizni még?

Figyelt kérdés
14 vagyok júniusba töltöm a 15-öt.Most vagyok 9.-es és olyan rossz hogy már a legjobb barátnőmnek,(akivel jöttem az általánosból)is vannak barátai,haverjai és velük megy bulizni.Néha úgy érzem hogy lenéz ez miatt.De úgy érzem nem vagyok bulizós fajta.Nem érzem hogy kéne mennem.Igaz egyszer kétszer már voltam az ő baráti körével de nekem az nem tetszett.Nagyon égő szerintetek hogy nem járko el bulizni?
2011. febr. 18. 11:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Milyen fajta bulikban voltál eddig? diszkó ?

Én is 9.ben azt hittem hogy én nem vagyok bulizós fajta, nem jártam sehova, ha elmentem ilyen diszkóba osztálytársaimmal akkor ott nem éreztem jól magam...és ezt hagytam a p*csába. eltelt egy év,aztán elmentem egy koncertre. akkor rájöttem hogy ez inkább az én világom.

Eltelt azóta még egykis idő, most el sem tudom mondani az összes bulis történetemet, mert annyi volt,mostanában punk koncertekre járok,vagy csak iszunk az utcán, és nem azért járok, mert kötelező, mert mert ettől leszek menő, hanem mert szeretem.

Lehet csak még nem találtad meg az utad, próbálj ki másfajta szórakozást is. :)

2011. febr. 20. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!