20 évesen baj ha nem járok bulizni?
Eddig 2-3 alkalommal voltam bulizni. Összességében jó volt, de azok a lányok akikkel voltam ők tényleg nagy bulizósok. Szeretnek inni, feltűnően táncolni, kihívóan öltözni stb. én nem vagyok ilyen. Mikor velük voltam úgy éreztem mintha mindenki őket nézné, én meg mint egy szürke egér olyan voltam. Abból a szempontból jó volt, hogy szeretek táncolni, jó volt a zene, ezért jól éreztem magam. Viszont rossz volt, hogy ők mivel ittak, kicsit lerészegedtek. (nem olyan túlzottan, de azért volt bennük pia) és én ettől rosszul éreztem magam.
A másik dolog meg a közlekedés. Ők egy környéken laknak, nem kell nekik egyedül közlekedniük éjjel, de nekem igen. Ezért sincs kedvem sehova menni + a családom is félt. (azzal, hogy tudom, hogy ők itthon idegeskednek, ezzel engem is idegesítenek, ezért sem akarok menni)
Lesz később ennek valami hátránya, hogy nem most "élem" ki magam? Azzal riogatnak, hogy xy most, 30-35 évesen jár el bulizni a diszkókba, és hogy én is ilyen leszek...Tényleg ez lesz?
Szia!
Dettóra, mintha magamat olvasnám, teljes mértékben :) A különbség talán annyi, hogy én táncolni sem szeretek. Én most 22 éves lány vagyok, és úgy érzem, nem nagyon marad ki semmi sem az életemből a bulik nélkül. Az én bulizós barátnőim is elfogadták ezt, már nem is hívnak magukkal, tudják, hogyha szeretnék, akkor mennék. Ahogy más is írta, egyéb dolgok is jelenthetik a társas életet.
Igen, az meg még inkább megnehezíti a dolgokat, hogyha tudjuk, hogy a szülők meg itthon idegeskednek...
Szóval szerintem nem gáz, ne érezd magad különcnek. Én is ilyen vagyok:D
Én sem járok bulizni. A diszkós zenét is rühellem, antialkoholista is vagyok, táncolni se' szeretek. Jó kombináció, mi? :)
F/20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!