Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért csak nekem van igényem...

Miért csak nekem van igényem eljárni bulizni?

Figyelt kérdés

Jó tudom 14 éves vagyok, nem kéne még buliba járnom, meg különben is foglalkozzak inkább a tanulással blabla...

De egyébként évente ha három-négyszer eljárok szórakozni olyasmi helyekre, mint sulidiszkó meg ilyesmi.

12 éves voltam, amikor először mentem el egy sulibuliba. Onnétól kezdve valahogyan úgy éreztem, hogy ez az én hobbim, vagy ilyesmi, teljesen felpörögtem, tök jól éreztem magam. Azóta, ha nem megyek sehová kb. 1 hónapig, ahol hangos zene meg sok ember van, vannak hetek amikor tök kiakadok, ordítok mindenkivel, mert egyszerűen nem tudom levezetni a feszültségemet semmi másban, csak ha őrülten táncolok a barátnőimmel. Próbáltam sportolni, de nem segített.

Amúgy hétköznap egy tök csendes jókislány vagyok jól tanulok, mindent megcsinálok, amit mondanak, meg minden. De valamikor ezt már nem bírom tovább és akkor kitör belőlem az idióta és olyankor mindenkit megbántok, nem vagyok hajlandó tanulni, mert egyszerűen nem bírok semmire sem figyelni. Utána meg pár nap depresszió, hogy milyen egy elcseszett életem van...

De viszont, ha elmegyek valahová bulizni, ott kitombolom magam és semmi ilyesmi nem jelentkezik. Mind emellett nagyon jól érzem magam, amikor a zenére mozgok és a többiek azt mondják, hogy nagyon jól táncolok.

Csak az a baj, hogy a barátaim pár perc aztán elfáradnak én meg napokig tudnék bulizni folyamatosan. És akkor már ,egint lőttek az egész szórakozásomnak, mert egyedül maradok. Nem tudom, hogy rajtam kívül miért nincs senkinek igénye erre. Vagy én vagyok megőrülve? Mit csináljak?

14/L

2011. márc. 4. 15:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem tanulj, aztán járj buliba, olyan meg nincs h bulidrogos vagy, h csak akk vagy norma, ha bulizol egy kicsit.. Sztem vmit elnézel, túlpörgeted magad, nem tart minden buli örökké, próbálj meg leállni. Ja és olyan sincs hogy nem tudsz odafigyelni, tereld el a gondolataidat, és ülj le tanulni.. 14/F
2011. márc. 4. 17:46
 2/2 anonim válasza:
100%
sztem az segitene ha eljárnál tánc órákra, mivel igy kiélheted a táncolás iránti vágyadat, felszabadit és karcsúsit:) a bulik ráérnek 1, 2 év múlva:)
2011. márc. 4. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!