Normális az, hogy nem szeretek eljárni szórakozni?
szia
ezt a kérdést akár én is írhattam volna :D
nos, szerintem teljesen normális, én is ilyen vagyok: séta, étterem, mozi..stb oké, de bulizni én se járok, nem az én világom.
Ez arról árulkodik h roppant művelt és értelmes nő vagy.
Nincs ebben semmi baj. sokkal kifinomultabb vagy a többi ien korú nőnél.
Utolsónak: Ezt te sem gondolod komolyan, ugye? :D
Ezek szerint a szórakozóhelyre csupa idióta meg k*rva jár?
A kérdésre is válaszolva: Hát...nem mondom, hogy nem normális, csak nagyon "furcsa". A saját ismerős körömből kiindulva: aki sosem járt szórakozóhelyre, az elég "gázos" csaj, semmi életkedv, semmi vidámság, amolyan szomorúszűz anyucikedvencei. Persze nem ismerlek, hogy te milyen vagy!
Dehogy gáz. én 23 éves vagyok (nő), de már én sem járok el bulizni a szó hagyományos értelmében, egyszerűen nem vonz, és már nem bírom a másnaposkodást. illetve az zavar nagyon, hogy a legtöbb diszkóban csak mattrészegen fetrengő, visítozó tinket, ostoba partymacákat meg menőcsávókat látni. ebben meg aztán semmi szórakoztató nincs. ja, és azzal a fajta zenének nem nevezhető valamivel ki lehet üldözni a világból, ami ezeken a helyeken szól. sokkal jobban kedvelem azokat a baráti összeröffenéseket, amikor egyikünk másikunknál összegyűlünk, elsörözgetünk, röhögcsélünk. egy zenés kocsmába, ahol van egy kis tánctér, azért szívesen elmegyek a mai napig, de azt sem túl sűrűn.
mondjuk azért arra érdemes lenne vigyáznod, hogy a társasági életből ne maradj ki, különben besavanyodsz.
Csupa relatív dolog. Kinek mi a normális? Kinek mi egyátalán a szórakozás?
Nekem például egy disco nem szórakozási lehetőség. Voltam, próbáltam, de nem az én világom, hogy rajtam taposnak, akkora a tömegnyomor, nyakon burítanak, vadidegen srác jött oda és se szó se beszéd elkezdett puszilgatni. De például szeretek színházba, moziba járni. Gyakran beülünk barátnőkkel egy-egy kávéra, sütire. Szívesen járok dumaszínházos estre is. Nekem ez jelenti a szórakozást. Szóval az nem baj, ha nem jársz diszkóba. A gond szerintem ott kezdődik, ha nem jársz el sehova.
Én is pont ilyen vagyok, nem járok el ilyen helyekre. Úgyis tudom, mi folyik az ilyen diszkókban, meg klubokban, és köszönöm, ezekből nem kérek.
És a 18:26-os válaszolóval teljesen egyetértek!
Megerősítem én is: nem baj.
Diszkóba sose jártam, nem tetszett, és a zene sem felel meg az ízlésemnek, szóval jobban szeretem a házibulit.
24éves vagyok, 15-19éves koromig heti 2 szer, majd heti egyszer, és 23éves koromtól megint heti 2x buliztam-----házibulik, néhány baráttal, de ugy egy éve erre sem vágyom, kielégíti az összes társaságigényem a férjem, a nagyszüleim, és a munkám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!