A párom azt állítja rólam, hogy egész éjjel önkielégítést végzek, ezért utasítom el őt. Mit tegyek, mert én nem tudok róla? 63 éves vagyok és nincs rá igényem
Figyelt kérdés
2009. okt. 26. 09:30
2/4 anonim válasza:
Reggel ha fáradtan ébredsz és fáj a karod, akkor lehet valami alapja.
3/4 anonim válasza:
Kérd meg hogy kötözze hátra a kezedet és úgy aludjatok. Aztán ha másnap ismét nem kívánod, rá fog jönni hogy igazat mondtál.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem humor kategória!!!!!!!!!!!!Nem ébredek fáradtan soha és a karom sem fáj.Szerintetek nem kéne tudnom róla,ha csinálnám?Kérlek benneteket ne nevessetek ki,mert ez komoly dolog.Idegeim kivannak az állításától.Azt is mondja mikor a számítógép mellett ülök,akkor is egyik kezemmel csinálom.Arról csak kellene tudnom,hiszen ébren vagyok.
2009. okt. 27. 08:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!