Nagyon égő hogy nem járok bulizni még?
Egyáltalán nem gáz. Azt csináld, ami érdekel, és légy nyugodtan önmagad. (Ez a "légy önmagad" még akkor sem jelenti azt, hogy "bulizz", meg "igyál", meg "pasizz", ha a tévésorozatok, a reklámok, meg a haverok azt sugallják.)
2011. febr. 18. 11:12
Nem... Nem KELL bulizni járnod, attól még hogy betöltesz egy bizonyos életkort:D
Én 15 vagyok, én sem vagyok annak a bulizós fajtának mondható, ha tudom, hogy lesznek olyanok ott, akiket bírok akkor megyek, de menőzésből minek, ha nem éreznéd jól magad...
2011. febr. 18. 11:15
Legyél büszke magadra hogy így gondolkozol. Kevés mai fiatal mondhatja el ezt ma magáról.
2011. febr. 18. 11:16
4/11 A kérdező kommentje:
És szerintetek az nagyon rossz dolog ha túl nagy elvárásaim vannak a barátaim felé?Mármint úgyértem hogy én az a barát barát vagyok.Én szeretek kiállni az emberek mellett.Még azok mellett is akik nem viszonozzák.Nem bírom azt elnézni amikor egy gyengébb osztálytársamat bántják.Pl kukát húznak a fejébe stb.Mindig mondom hogy hogy lehettek ilyen parasztok de akkormeg én vagyok a rossz,és még inkább nem fogadnak be.:( Mit tegyek hogy ne legyek ilyen?? Bocsi az OFF-ért
Miért baj az neked ha normális vagy?
2011. febr. 18. 12:23
6/11 A kérdező kommentje:
Mert úgy érzem hogy ez nem normális ha ilyen vagyok.Mert senki nem ilyen a környezetembe.Mindenkit csak az ivás a party meg mások megalázása érdekel...
Szerintem csak rossz környezetben vagy, hidd el rengetegen nem úgy gondolkodnak, mint ők:)
2011. febr. 18. 14:19
Szia!
Egy normális gondolkozású fiatal,megkérdezi hogy nem baj-e hogy normális!
Értelek én!
Szerinted a nemnormális az általános,ezért az a normális!
A normális viselkedés meg már alternatív!
Maradj csak ilyen normális, ne akarj nemnormálissá válni,máskülönben azt kell higgyem, hogy Te nem vagy normális!:D
2011. febr. 18. 18:00
én 20 évesen nem járok. Elő van az írva valahol, hogy bulizni kötelező? Törvénybe van foglalva? tudtommal nem.ha valaki szeret akkor elmegy, ha nem nem megy. ennyi és ilyen egyszerű.
2011. febr. 18. 22:06
Dávid :)))
Ez a "még nem járok buliba" ez hülyeség, egyszerűen olyan ember vagy aki nem szereti a bulikat. Nem is fogod megszeretni őket valószínűleg, de talán neked nem is a bulikkal van bajod, hanem azzal, hogy milyen buli, és nincs kivel elmenned. Én 16 éves vagyok és nem is érzem szükségét, hogy eljárjak bulizni. Nekem sikerült hozzám hasonló barátokat találnom, próbáld meg te is ezt tenni.
2011. febr. 19. 14:35
Kapcsolódó kérdések: