Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mért baj ha nem járok el bulizni?

Mért baj ha nem járok el bulizni?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok. Itthon mindig mindenki piszkál hogy ők ennyi idős korukban már rég buliztak. Meg hogy soha nem megyek sehova. De én nem is akarok még menni. Nem is érzek késztetést se rá. Inkább üldögélek itthon és olvasok egy jó könyvet. Meg én most inkább a tanulásra koncentrálok mint a bulizásra. És szerintem ez így helyes. Majd ha befejeztem a gimit utána lesz bőven időm hogy bulizzak. És legalább nem cseszem el az életem mint a többi fiatal akik részegen fetrengenek, meg nem tudják megszámolni hányak d*gták meg az este. Aztán majd később az arcukba röhöghetek hogy nem tudták a sulit elvégezni. És már teljesen ki is élték magukat. ( Tisztelet a kivételnek). Csak nekem tök rosszul esik hogy mindenki ezzel piszkál a családban. Ne értsétek félre vannak barátaim néha-néha eljárok velük de csak sétálni vásárolgatni meg ilyenek. De ők is olyanok mint én. Őket mégsem piszkálják a szüleik . Nem értem és már elegem van ebből hogy a saját családom ilyen...
2009. okt. 29. 11:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
egyáltalán nem baj. ne hallgass a cikizőkre. sokkal rosszabb, ha elmész de nem érzed jól magad
2009. okt. 29. 11:52
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jól teszed, hogy így gondolkodsz! A családodnak mond meg, hogy te nagyon jól tudod, hogy neked mi a jó, és fogadjanak el így. Nem hiszem, hogy tetszene nekik, ha az ellenkező végletbe csúsznál. Állj ki a véleményed mellett, ne szégyelld. Gratulálok a felfogásodhoz! :))
2009. okt. 29. 11:55
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem baj.
2009. okt. 29. 11:56
 4/12 anonim válasza:
100%
Én januárban leszek 16 és én sem meek soha. Eddig egyszer voltam discoba és nem is naon éreztem jól magam. Én is inkább otthon ülök. Amikor a barátaim hívnak h menjek bulizni mindig kitalálok vmit, pedig szüleim elengednének. Vásárolgatni, sétálni stb. szivesen meek. Sztem nincs ebben semmi gáz.
2009. okt. 29. 11:58
 5/12 A kérdező kommentje:

jaj köszönöm most már jobban érzem magam kicsit...

ha legközelebb megint cseszegetnek vele megmutatom nekik a válaszokat :P

jöhetnek még nyugodtan :D

2009. okt. 29. 12:03
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Ne húzd fel magad ilyen butaságokon!

Tudod,ez ma már egy általános probléma hogy a család egyáltalán nem ismeri a gyerekét...

Csak így tovább!

Nekem van egy aranytörvényem,mely szerint:

Mit mások botor módon rám szabnának elvetem!Mit mások önző akaratából teszek megbánom!

A kicsinyesség,a rosszmájúság és a tudatlanság szobrai előtt be nem hódolok!

FEJET HAJTOK SAJÁT NAGYSÁGOM ELŐTT!...Na jó a vége kicsit túlzás volt...

Saját törvényeket csinálni nagyon jó dolog!

2009. okt. 29. 13:25
 7/12 A kérdező kommentje:

hehe ez tök jó volt utolsó :D:D

azt hiszem én is fogok ilyen törvényeket csinálni =)

2009. okt. 29. 19:10
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyáltalán nem gáz, hogy nem jársz el bulizni.

Én sem megyek sehova, nem nagyon élem az ilyeneket.

Inább itthon maradok, és gitározok, olvasok vagy rajzolok. :]

Ezek értelmes dolgok, nem ugy, mint az, hgy seggrészegre iszom magam, összehányok mindent, és még lehetne sorolni..

Szerintem is jobb, ha kiállsz a magad igazáért :]

2009. okt. 29. 21:38
 9/12 A kérdező kommentje:
köszike =)
2009. okt. 30. 17:20
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
17 vagyok és még életemben nem voltam diszkóban... talán azért mert nem az én stílusom :D Nyugi, nincs veled semmi baj, azt csináld amit szeretnél és soha ne tegyél semmit csak azért mert mások erőltetik, úgy nem leszel boldog. Ha így jól érzed magad, akkor miért csinálnál mást?
2009. nov. 1. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!