Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mért baj ha nem járok el bulizni?

Mért baj ha nem járok el bulizni?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok. Itthon mindig mindenki piszkál hogy ők ennyi idős korukban már rég buliztak. Meg hogy soha nem megyek sehova. De én nem is akarok még menni. Nem is érzek késztetést se rá. Inkább üldögélek itthon és olvasok egy jó könyvet. Meg én most inkább a tanulásra koncentrálok mint a bulizásra. És szerintem ez így helyes. Majd ha befejeztem a gimit utána lesz bőven időm hogy bulizzak. És legalább nem cseszem el az életem mint a többi fiatal akik részegen fetrengenek, meg nem tudják megszámolni hányak d*gták meg az este. Aztán majd később az arcukba röhöghetek hogy nem tudták a sulit elvégezni. És már teljesen ki is élték magukat. ( Tisztelet a kivételnek). Csak nekem tök rosszul esik hogy mindenki ezzel piszkál a családban. Ne értsétek félre vannak barátaim néha-néha eljárok velük de csak sétálni vásárolgatni meg ilyenek. De ők is olyanok mint én. Őket mégsem piszkálják a szüleik . Nem értem és már elegem van ebből hogy a saját családom ilyen...
2009. okt. 29. 11:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Engem is piszkálnak otthon hogy ők már ilyen idős korukban ide meg oda mentek. Mondjuk ilyenkor nagyot csalódok bennük merthát mégis csak a szüleim, és nem ezt kéne mondaniuk...na mind1. Én sem szeretem a diszkókat, de ha van a suliba akkor persze benézünk de 5percnél tovább nem maradunk mert nekem megfájdul a fejem, a barátnőim meg nem nagyon bírják a disco zenét.Amúgy az elején azt hittem, hogy én írtam ezt a kérdést mert annyira magamra ismertem xD
2010. febr. 7. 18:31
 12/12 anonim ***** válasza:
ahogy érzed
2010. márc. 15. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!