Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Gáz az ha 17 évesen nem járok...

Gáz az ha 17 évesen nem járok el sehova bulizni?

Figyelt kérdés
igazából szeretnék meg minden, csak nem egyedül. Haveromat meg győzködöm h mennyünk el, de ő nem akar inkább kockul. Másik haverommal meg vhogy soha nem jön össze, mert ő meg a barátnőjével megy mindenhova, bár az is igaz h előtte sem mászkáltunk nagyon...
2010. júl. 6. 22:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
76%
Menj el egyedül. Majd ott szerzel haverokat, akikkel később eljárhatsz.
2010. júl. 6. 22:19
 2/16 anonim ***** válasza:
55%
áhh 1edül ne sztem :S kesess olyanokat, haverkodj össze velük v haverok haverjai v bármi , nem nehéz:D én is összehaverkodtam csomo midnenkivel és aligvan nyugodt napom:D
2010. júl. 6. 22:23
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz, magánügy.

Én csak akkor megyek ha van valami jóféle koncert, ha nem jön velem senki akkor egyedül.

2010. júl. 6. 22:24
 4/16 anonim ***** válasza:
hol laksz?
2010. júl. 6. 22:25
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz. Én 21 évesen nem járok, csak ha van valami olyan program, ami valóban megéri :)
2010. júl. 6. 22:26
 6/16 A kérdező kommentje:
Tökölön lakom, Pest alatt. Am kösz az eddigi válaszokat, és azt h senki nem olt miatta :D
2010. júl. 6. 22:27
 7/16 anonim ***** válasza:
Gáznak semmiképpen nem gáz. De ha akarsz, akkor menjél... Oké, hogy ez a két srác a legjobb barátod, de biztos ismersz másokat is rajtuk kívül... Osztálytársak, stb... Ha meg végképp nem találsz társaságot, akkor vágj neki egyedül, és ismerkedj! Sok sikert...:)
2010. júl. 6. 22:28
 8/16 anonim ***** válasza:
egyedül tényleg hülyeség és nem is nagyon lehet ismerkedni!
2010. júl. 6. 22:32
 9/16 A kérdező kommentje:
oszt társakhoz szoktam átmenni, de bulizni nem szoktak ők se. Igazad van lehet h egyedül kéne nekivágnom...:D
2010. júl. 6. 22:33
 10/16 A kérdező kommentje:
mondjuk ebben is van igazság h egyedül nem annyira könnyű ismerkedni. De mindegyik válaszban van igazság! írjatok még légyszi :D
2010. júl. 6. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!