Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Gáz az ha 17 évesen nem járok...

Gáz az ha 17 évesen nem járok el sehova bulizni?

Figyelt kérdés
igazából szeretnék meg minden, csak nem egyedül. Haveromat meg győzködöm h mennyünk el, de ő nem akar inkább kockul. Másik haverommal meg vhogy soha nem jön össze, mert ő meg a barátnőjével megy mindenhova, bár az is igaz h előtte sem mászkáltunk nagyon...
2010. júl. 6. 22:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én régebben rengeteget buliztam. Igaz, volt társaságom, de ha éppen senki nem jött, és mehetnékem volt, én nekivágtam egyedül is...:) És mindig lett társaságom a végére...:)
2010. júl. 6. 22:36
 12/16 anonim ***** válasza:
50%
Sztem ne vágj bele egyedül,mert nem biztos h jól sül el sajnos :( inkább vegyél rá vkit, úgy jobb.
2010. júl. 6. 22:38
 13/16 anonim ***** válasza:
74%
A francokat nem lehet egyedül ismerkedni... Miután lement egy zenekar, bárkit el lehet hívni egy sörre :D
2010. júl. 6. 22:38
 14/16 anonim ***** válasza:
51%

hát ha valaki ugy akar bevágódni,hogy meghívja egy sörre,akkor a másik illető jól kitudja használni :DD

erről ennyit

2010. júl. 6. 22:49
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam hogy meghívni, mindenki fizeti a sajátját, csak közben ugye lehet beszélgetni, haverkodni... :/
2010. júl. 6. 22:57
 16/16 anonim ***** válasza:
76%
Én is 17 l vagyok, és még sose voltam buliba.
2010. júl. 7. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!