Hogyan sikerült kilábalni az öngyilkosságból? Kérlek segít. S
19 evés fiú vagyok, nagyon sok rossz ért(többek között egyik legrosszabb ami történhetett) ezt most itt nem részletezném,de ha vki gondolja privatba leiratom
én általában nem vagyok ilyen,de most kilátástalan helyzetben vagyok
mit tegyek?
nekem leírhatod ha gondolod :)
15L
23:03
sajnos nem tudok veled egyetérteni mer ez egy olyan dolog amin soha nem fogom tudni tultenni magam(egy szerettemet elvesztettem)és erre csak ratesz egy lapattal a többi
szeretnék végre boldog lenni és kilabalni ebbol a szörnyü allapotbol
Hát figyelj. Az én életem eddig egy rakás sz@r. Olyan dolgok történtek velem, (és most is jött egy remek hír...de nem részletezem.) amik miatt most is mentális problémáim vannak (elég kemény depresszió stb..), és amik miatt nyugodtan lehetnék öngyilkos. Miért nem lettem az mégis? Az egyik, az hogy félek tőle.. A másik az, hogy van pár olyan ember akinek már csak én vagyok, és nemsokára nekem kell őket segítenem, így csak őket hagynám cserben.
Gondolkodj el azon, hogy mi mindenről maradnál le, mennyi mindent nem láttál még, és hogy milyen jó dolgok történhetnek még veled. 19 év az nem sok az életedből. mindenkivel történik olyan az élete során, amitől nagyon megzuhan, még se lesznek öngyilkosok.
Valakivel beszéld meg a dolgot, lépj túl rajta és tanulj belőle.
19/F
16 22 ment a privat
16 26-neked sajna nem tudok privatot küldeni, küldj nekem privatot
Az öngyilkosság több szempontból sem a legjobb megoldás, volt már alkalmam ráébredni.
Egyrészt, gyáva dolog, nagyon. Mivel nem mer az ember szembenézni a problémáival, hanem inkább elmenekül a felelősség elől.
Másrészt, önző dolog is, mert arra nem gondol az illető, hogy másoknak ezzel mit okoz, csak a saját kis menekülési akcióját tartja szem előtt.
Harmadrészt, mindig van más megoldás, még az is lehet, hogy éppen az orrunk előtt. Csak merni kell észrevenni és tenni érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!