Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek hogy felszabadultab...

Mit tegyek hogy felszabadultab, bátrabb legyek?

Figyelt kérdés

Nem mindenki elött tudom az igazi én-emet mutatni.Ez kissé zavar...vagy nem is tudom.De szeretném ha pl mások elött is ugy viselkednék mint pl a bartnőim elött:D Olyankor sokat nevetek stb. máskor pedig olyan kellemetlen helyzetben érzem magam:D...

S hamarosan itt a testvérem szülinapja,és nagy buli lesz.ráadásul ott lesz egy srác is aki kissé bejön nekem,s nem akarok leégni mindenki elött(elötte) hogy végig üldogélem az egeszet mivel nagyon szégyelek felállni táncolni.Régebb rengeteget táncoltam, de most ugy érzem hogy nem tudok, főként ha valaki néz.:D

2011. febr. 5. 22:40
 1/3 anonim válasza:
Ne félj az emberektől vagy kérd meg a barátnőid hogy támogassanak.
2011. febr. 6. 07:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez szerintem sokakkal így van.. Ez nem bátorság.. Akárki előtt nem lehet úgy viselkedni, mint ahogy a barátaid előtt tennéd... Már csak azért sem, mert ők sem úgy viselkednek veled, mint az ő barátaik előtt... Ilyen egyszerű.. S, ha nem akarsz táncikálni akkor nem.. Kész. Ha megkérdezik mi van akkor mondod, hogy most nincs kedved.. Bár, ha ott lesznek a barátaid akkor velük aztán el tudsz lötyögni egy picit és akkor már nem fognak nyaggatni, hogy menjél te is! Ennyi az egész.
2011. febr. 6. 13:07
 3/3 anonim válasza:
szerintem ne akarj megfelelni senkinek, akkor természetes leszel:)
2011. febr. 16. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!